![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | şunu da ben anlamıyorum yanlış olanı eleştirmenin nesi aynlış?herkes aynı şeyi düşünmek zorunda değil,evet yanlış transfer ler oluyor dogru transferlerde oluyor dogruya dogru egriye de egri diyebilmek bsiretini göstermeliyiz.. şimdi gordon,higuan,diatta transferlerinin yanlış oldugu aşikar değil mi htta daha da devam ederek Delgadonun da yanlış transfer oldugu belli olmasına rafmn birde adamı sponsordan daha fazla paraya almak yanlış değilmiydi tıpkı bu yönetim den evvel ki yönetimlerin veit,nartallo,manessero,ohen ,paprica letchkov yanlışları gibi... dogru transfer ernst ,fink ve bence nobre ve ferrari pahalı gibi olsada dogru gibi.. cünkü defansda zayıf adamlarla şamp ligi olmuyor arkadaşlar.. ama bazı duyumlar geliyor buannonte gibi 7,5 milyon euro bana yanlış gibi geliyor,aman yönetim dikkat bu klübün daha bir kuruşu kalmadı yanlış adam ve menajerlere verecek.. saygılar | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |