![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Guest
|
Beşiktaş'ta lige verilen arada sakat oyuncuların hızla iyileşmesi ve bu oyunculardan pek çoğunun, kritik Gençlerbirliği maçında forma giyebilecek olması Teknik Direktör Tigana'yı sevindirdi. UEFA Kupası'ndaki CSKA Sofya ve Turkcell Süper Lig'deki Kayseri Erciyesspor maçlarında forma giyemeyen Delgado'nun da Gençlerbirliği'ne karşı forma giyebileceği öğrenildi. Kayseri Erciyesspor karşılaşmasında sakatlanan Nobre'nin durumunun ise iyiye gittiği ve hafta içinde durumunun kesinlik kazanacağı açıklandı. SAĞLIK EKİBİNE TORAMAN KUTLAMASI Milli takım kampından sakatlığı nedeniyle çıkartılan İbrahim Toraman'ın da hızla iyileşmesi nedeniyle, Tigana'nın sağlık ekibini kutladığı öğrenildi. Bu arada Ocak ayında yapılacak kongrede tekrar adaylığını koyacak olan Başkan Yıldırım Demirören'in yeni yönetim kurulu listesi için çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi. DÜREN'DEN YANIT BEKLENİYOR Şu anki yönetimden bazı isimlerle yollarını ayıracak olan Demirören'in teklif götürdüğü eski yöneticilerden Profesör Doktor Mete Düren'den yanıt beklediği bildirildi. Halen kulübün Sağlık ekibi başkanlığını yürüten Düren'in süre istediği, ancak teklife sıcak baktığı öğrenildi. kaynak ¤ Maraton | iddaa ¤ » TIGANA'NIN YÜZÜ GÜLÜYOR!.. | ||
|
![]() | #4 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() | Umarım bizimde yuzumuzu guldurur bundan sonra
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Yonetim sene sonuna kadar kalsin diyecem ama kaldigi surec boyunce besiktasimiza pek yararli olamadi kac senedir besiktasimizin ve dolayi ile bizim yuzumuz bir turlu gulmuyor insallah bu kotu gidise bir son gelir ve bizimde yuzumuzu guldururler artik... | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | düzelsin düzelmese de olurdu değişik bir şey olacağını sanmıyorum ligin en çok gol yiyen takımına 1 gol at o avantajını 90 da bitir...bu takımdan ne beklenir...taraftar çekiyor hep cefa git artık demirören ya da getir luceyi kurtar koltuğu... | ||
![]() |
![]() | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
biri gitti biri geldi..buna sabretmemiz gerek...kötü hoca değil aslında
__________________ HAYATTA BEŞİKTAŞ | |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |