![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, "Bu sezon 19 bin 500 kombine sattık. Bu rakam, 100. yıldaki satışı bile 2'ye katlıyor" diye konuştu. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, siyah-beyazlı kulüple ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Demirören, son dönemlerdeki en büyük sevincinin, taraftarların Beşiktaş'a ilk kez böylesine sahip çıkması olduğunu belirtti. Başkan Yıldırım Demirören, "Bu sezon tam 19 bin 500 kombine bilet sattık. Bu rakamın içinde Bu büyük başarıdır "Daha fazla kombine satabilirdik" diyen siyah-beyazlı kulübün başkanı, "Beşiktaş'ın maç günü seyircisi vardır. Taraftarımızın toplu parası olmayabilir, şehir dışından takımını desteklemeye geliyordur. Bu nedenle satışı durdurduk" diye konuştu. Demirören, "Bu rakam yönetimin büyük başarısıdır. Yönetimin, taraftarla, başarıya birlikte inancınını gösterir" ifadelerini kullandı. ZAMAN GEREKLİ Yıldırım Demirören, Beşiktaş taraftarlarının takımlarına güveninin tam olduğunun da altını çizerek, "Ben bu takımın başarılı olacağına inanıyorum. Her şeyin ilacı zaman. Taraftarımız Beşiktaş'a sahip çıktığı sürece de başarı gelecektir" diye konuştu. Demirören, sözlerini "Futbolcularımız dolu tribünleri gördükçe başarılı olmaya mecbur" diyerek tamamladı. Fatih DOĞAN | ||
![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() | Tarftar destegini maddi ve manevi olarak elinden geldigince vermistir ve verecektir sira teknik yonetim ve oyuncularda onlarda alacagi basarilarla taraftarini mutlu etmelidirler | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | taraftarın elinden geleni yaptığına şüphe yok..bu taraftar bundan sonra da her ne şartta olursa olsun sahip çıkacaktır takımına..inş.bu sene güzel başarılar ve uefa da ki güzel başarılardan sonra seneye daha da coşacaktır bu taraftar..herşey beşiktaşımız için..HEP DESTEK..TAM DESTEK..
__________________ ALAYINA İSYAN FORZA BEŞİKTAŞ !! | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | herkes üzerine düşeni yaptı bence iş şimdi Tigana ve oyunculara kalıyor eh hadi artık
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() |
![]() | #9 | |||
Guest
| Alıntı:
inşallah tuncay bey sonuna kadar katılıyorum sözlerine | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |