![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | süpersin kartalım saldır beşiktaşım oleyyyyyy:!!!!!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bunca eksiğe rağmen gelinen şu noktada artık bir gerçek vardır ki son 2 maç saymadığımızda çok iyi bir futbol oynamadığımız halde bu noktalara geldik.Ancak takımın kazanmaya çalışması ve kazanılan özgüven belkide en önemli olgudur bizim için.ve bu özgüvenle birde sakatlıklardan tamamen kurtulup oynamaya başladığımızda liginde avrupanında tozunu atacağızdır...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | delgado, holosko, nihat gibi cok önemli oyuncularimizdan daha hic faydalanamadik nobrenin yerine alinacak cok iyi bir forvet ile ikinci yarida sakatlarinda iylesmesiyle bu ligin acik ara sampiyon bitirebiliriz ama avrupa kupalarina veda etmemiz cok üzücü bir olay, insallah manchester wolksburgu yenemez bizde cska yi yenip uefaya gideriz cok azda bir ihtimal olsa...keske evimizdeki wolksburg macini kazansaydik | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | arkadaşlar içiniz rahat olsun bu takım bu senede şampiyon olacak ....mütiş bis eri yakaldık bir anda imkansızları baaşrdık takım rezalet durumdayken aslında kötü oynamyroduksadece goll atamıyorduk trabzonu yendi feenri ve manchestei yendii..gs ve fb şampiyon olamayaack bakın sölüyorum biz bu senede şampiyonuzzz..feenrle gsde bu haftada yenildii..eger bu akşam sivası geeçrsek şampiyonluga çok çok daha yaklaşacagız ve geeçns eneki havayıı yakalayacagızz...çünkü ne fener nedegs biim gibii takım oyunu oynayamıyorr..bakın gs ve feenr sürekli sürprriz kayıplar yapıyor gs 2 maç üst üste kanzıyosa ertesi maç pauna ve puanlar evriyor hele fener puan akybetmeye başaldımı 2 hafta üst üste puan deil puanlar kaybediyorr feenrle gs asla ligin başındada bizden iyi top oynamıyordu biz sadece gol atamıyorudk ama artık o sorunda çözüldü ben şunu SLÜYORUM BU TAKIM BU SENEDE ŞAMPİYONNNNNNNNNN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bugun de yenersek bizi tutamazlar artık
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bugün Hakem Faktörü Maçın Önüne Geçmezse Bol Gollü Bir Galibiyet Bekliyorum . Belkide Bu Maçla Birlikte Şimdiden Şampiyonluğun Gümbür Gümbür Geldiği Çok net anlaşılacak . Beşiktaş Top oynamıyor Diyen sözde spor yorumcuları , mustafa denizli teknik direktör değil diyen sözde spor yazarları BEŞİKTAŞ'ımızı Bugün İzleyinde Takım gÖRün .. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |