![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | GSe ve FBe yenilmis.. Sivas mutlaka yenmeliyiz !! Benim biraz cekincelerim var ama insallah yener geliriz..
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konumuzu Devam Ettiriyoruz.. Bir Önceki Başlığımız " Sıradaki SIVAS,Sonra CSKA" idi. Şimdi " DIYARBAKIR,sonra CSKA " Şampiyonluk Aşkına Saldır Beşiktaş'ım..
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Benim icin Cska maci cok önemli..bu maci mutlaka kazanmaliyiz ve avrupada devam etmeliyiz..yani orda iyi bir performans gösterebiliriz ve belki bir süprizle ceyrek final yari final belkide finale kadar gidebiliriz..ama tabikii önce Cskayi yenmeliyiz o maci cok zor olucak..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sıradaki gelsin. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | PES Etmek Yok ! Yola Devam !
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
.::Huzur::. ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aynen. Allah'ın izni ile yolumuza en güzel şekilde devam edeceğiz.
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Manisa Ve Bursadan 3'er puan Almamız Şart Oldu . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şampiyonluk Konusuna devam ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Durmak Yok ! Şampiyonluk Konumuza Devam Ediyoruz... " Sıradaki IBB , Sonra KONYA Ş. " Saldır Beşiktaş'ım..
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |