![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | suan her yabancidan verim aliyoruz hepsi isini gayet iyi yapiyor tabata konusunda adam neyapsin hoca oynatmiyor onu bazen chelseami olduk diyorum bir yede futbolcuya 8mio harciyoz
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | onu bunu boşverin ya şu anda beşiktaşımızın başarısını konuşalım önümüzdeki maça bakalım gidicek olanıda zamanı gelince konuşuruzz ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | suan oynuyanlara dokunulmamali bence hemen delgadoya tekme basilmali eyer iyi bir yabanci alinacaksa tello yada yol gösterilmeli
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | walla en çok merak ettiğim konuda bu benim her yabancımız şu an iş yapıyor ama baktığımızda istikrarsız oyuncular var bnce biri bobo diğeride tello keyfine göre oynayan oyuncular bunlar o yüzden biri gidicektir istemiyorum ama bu böyle diye düşünüyorum hayrlısı olsun beşiktaşımız için ne diyelim
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |