![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Verilen paraya kızıp futbolcunun üzerine bu kadar gidilmesi yanlış sonuçta parayı tabata kendi cebine koymuyor biraz sabredecek olsak iyi işler yapacaktır ama sadece sabır...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aslında Tabata hakkında yargıda bulunmak çok istemiyorum. Çünkü çok kısıtlı sürelerde izledik kendisini. Ancak izlediğim bu az süreye bakarak konuşmam gerekirse; ben Tabatanın yeteneklerine söz söyleyemem ama Beşiktaşın 10 numarası olabilecek kadar iyi olduğunuda düşünmüyorum. Delgado Beşiktaşın 10 numarasıdır da demiyorum fakat Delgado gönderilecekse ben ondan daha iyi birisinin gelmesini isterim. Buna karşın maalesef Tabatada Delgadonun yapamayacağı hiç bir şey göremedim. Tabiki bu benim fikrimdir. Ayrıca ; Bir dönem Tello , Bobo ve bazı yabancı oyuncuların performansının birden bire düşmesinin bir sebebide Tabataya bu kadar çok para verilmesidir diye düşünüyorum. Aldığı parayı hakediyor yada haketmiyor bunu tartışacak kadar çok izlemedim Tabata'yı . Ama ben bu futbolculardaki performans düşüklüğünü birazda Tabatanın aldığı rakamla kendilerininkini ve onun sağladığı katkılarla kendilerininkini kıyasladıklarını ve kötü etkilendiklerine bağlıyorum...Futbol bizim için aşk ama onlar için birazda ticaret çünkü. Konu dygsm tarafından (28-11-2009 Saat 01:52 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | artik su tabatayi bi izliyelim ya, ayni sekilde erkan zenginide bi görsek cocuk yedek kulübesinde cürüdü ya
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Ben şunu anlamıyorum.. 10 numaraya ihtiyaç var denildi.. delgado sakat dediler yusuf yaşı ilerledi dediler tello formdan düştü dediler ve tabatayı aldılar tabata beşiktaş tarihinde alınan en pahalı oyuncu yanlış bilmiyorsam tabii.. nese para önemli değil fakat adam iyi bi adama benziyor suratli hızlı pas çevirebiliyor ve şutlarıda fena değil lakin neden oynatılmıyor ? hazır delgado yokken denenilmeli bnce.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bu tepkilerin büyük yüzdesi M.denizli'nin onu yanlış yerde ve az sürelerle oynatmasıdır.. En iyi olduğu maçlarda bile 2. yarı başında çıkarttı oyundan..
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |