![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 12.000'den aşağı olmamalıdır.Ama bence bu sene 17 veya 18.000 satarız gibime geliyor.Artık yavaş yavaş ilgi artacaktır.
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bu kombine olayı hakkında sürekli konular açılıyor ama artık bir şeyin çok net farkına varılmalı: ister 5 bin ister 10 bin ister 20 bin kombine satılsın, çok da kayda değer bir katkısı olacağını düşünmüğyorum kulübe, büyük takım etiketi altında gelir kalemleri denildiğinde ilk akla gelen yayın ve stat gelirleridir, ne yazık ki beşiktaş'ta stat b,ir gelir kalemi hiç bir zaman olmamıştır, bu sene de olamayacaktır, bunun nedeni taraftarların kombinelere ilgisizliğinden çok eskimiş, günün endüstriyel anlayışına uymayan stadımızdır, tüm büyük kulüp etiketine sahip takımlar modern ve lüks statlarla ve dolayısıyla localarıyla zengin müşterilerine kusursuz bir maç keyfi olanağı sunuyorlar, bu da kulübe inanılmaz gelir kalemi yaratıyor, yani anlayacağınız bu sene 5-10 bin kombine fazla satmak bize 2-3 oyuncunun yıllık üzretinbi ödememize yarar, ekstra bir katkısı olmaz, kalıcı bir katkısı olmaz, zaten sezon içerisinde yüksek maç bileti ücretleriyle o paranın fazlası çıkacaktır ama yapılacak günün şartlarına uygun bir statta gelirin 3/4'ünü localar oluşturacaktır, zaten hedef kitle de bu olmalı, yoksa kale arkasından, kapalıdan elde edilen gelirler ediğimi gibi ancak birkaç oyuncunun yıllık ücretini karşılayabilir, işin en üzücü tarafı ise yeni stat yapımı gündeme geldiğinde ve 42 binlik kapasite telaffuz edildiğinde taraftralarca buna itiraz edilip "zaten kapasitemiz buna yakın, ufak yenilemelerle stat yıkılmasın" cümlelerinin sarfedilmesi, önemli olan bu kapasitedeki lüks loca sayısıdır, zaten dediğim gibi gelirlerin 3/4'ü de buradan elde edilecektir...tüm bu şartlarda bu sezon kombinelerin az sayıda kalması tabii ki taraftarın mantalitesi açısından üzücüdür, yıldız beklentisine bağlı olarak kombine alım şartı koyuyorlar bi bakıma, şampiyonlar ligi bileti bana göre transfersiz o kombineyi almak için önemli bir nedendir, ama dediğim gibi bu şartlardaki inönü stadından kulübe getirisi açısından-kısa süreli nakit ihtiyacı hariç-10 bin veya 20 bin kombine satılması arasında çok da fark yoktur, o yüzden bir an önce hedeflenen modern ve lüks stad hayalinin gerçeğe dönüşmesini diliyorum... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | valla ne olursa olsun 2 hafta sonra kombine satislari bitiyor. ve bizim gecen sene 11 kusur bin kombine sattigimizi ve 2 kupayi da aldigimizi dusunursek eger bu sene 15000 in altinda kalirsak yazik bize.. 2 hafta var kombine satisi 5.000 de... bu kadar kombineye su anki transferler fazla bile.ben anlamiyorum transfer olsun kombine alalim diyenlere 2 hafta sonra ligler baslicak ve kombine oyuncu icin alinmaz kendi takimina destek vermek icin alinir , ha bir febe ve gese li diyebilir besiktas RQ7 i alirsa kombinelerini alirim diye ama besiktas taraftari bunu dememeli...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu ozgursum tarafından (22-07-2009 Saat 21:32 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Lepido arkadaşıma katılıyorum kesinlikle kulübün gelire ihtiyacı olduğu bir ortamda maalesef stad geliri açısından çok iyi durumda değiliz hatta bu belirlenen rakamlar bence normal fiyatlardır ki bu satışı yapılan kombineler oldukçada düşüktür ve şu düşünelecek olursa sene içinde oynayacağımız bir ŞL maçları ile derbi maçlarda ki fiyatların toplamı neredeyse bir kombine fiyatına denk gelecektir... Böyle bir ortamda satışlar çoğalacaktır tabii ki ama ne kadar büyük bir katkı sağlayacağı tartışılır...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Arkadaşlar geçen sene çocuklarla karar verdik bu sezon almayalım tersine totem yapalım dedik tuttu fakat gelin bana sorun zaten bilet parası verip gittiğim sivas-bursa-ts-fb-gs maçlarıyla kaldıki fb-gs mecburen karaborsa aldım kombine alsaydım daha ucuza gelecekti!birde bu sene Şampiyonlar liginde kafadan 3 maç var onların bilet fiyatlarıda en aşağı 60 tl civarında olduğunu düşünürsek,ligdeki derbi maçlarının geçen sene 80-90 tl den başladığını düşünürsek biraz matematik yaparsak ş.ligi:60x3:180 tl desek mesela en az fiyatıyla / derbiler 80x3:240 desek tabi kafada olursak puan durumunda buna kayseri-sivas-bursa maçlarını koyarsak en az 50 tl den:150 tl toplayalım hepsini 240+180+150:570 tl buda yeni-eski açığa tekabül ediyor zaten bu saydığım maçlara şahsen ben kombine almasamda dilimden asılıp yine gideceğim olmazsa olmaz maçlar düşünürsek çarpık ve tahmini bir matematikle bile her BEŞİKTAŞ LININ bence en azından eski veya yeni açık almalı bence.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Yazdıkların mantık çerçevesinde doğru olabilir ama buna paralel senin söylemin ekseninde olan FB seyircisinin hali ortada FB yönetimi seyircisine artık müşteri gözüyle bakıyor GS de yeni stad projesiyle o yöne akıyor bizde o yöne senin istediğin yeni stad projesi ile akıp gitmemiz,müşteri olmamız isteniyor ama unutmaki SON BARİKAT-ÇARŞI VE LİDERLERİ BU GİDİŞİ İYİ BULMUYOR HABERİN OLA,GOOGLE DE"BEYAZ KIRAATHANE"YAZ VE ALEN MARKARYAN RÖPRTAJLARINI VİDEO KAYIT DİNLE VE BU YAZDIKLARINI BİR DAHA DÜŞÜN BENCE,İSTEDİĞİN STAD OLDUĞUNDA İSTEDİĞİN PARALARI KAZANDIĞINDA YERİ GELİNCE BİZİ HALKIN TAKIMI YAPAN İNSANLARIN O STADDAN İÇERİ ALINMAZ KONUMA SOKULDUKLARINDA SEN YİNE LOCALARDAN GELEN PARALARLA MUTLU OLACAKSAN LEPİDO SANA BİRŞEY DİYEMEM HE UNUTMA PARAYLA SAADET OLSAYDI BU ÜLKEDE HER SENE FB ŞAMPİYON OLMALIYDI BAKSANA LOCALARADAN ÇOK PARA KAZANIYORLAR.....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Neden? çünkü bi yeni açık kombinesi 600,bir kapalı alt kombinesi 1150 tl.kombinelere bu kadar zam gelirken memura ne kadar zam geliyor.hayat ne kadar pahalanıyor?insanların alım günü her gün dü$üyor.ben öğrenciyim 1150 tl vermem ne kadar zor olucak ama yine de almaya çalı$ıcam.çoğu ki$ide ağustos maa$larının gelmesini bekliyodur.bence bu $artlar altında 15000i bulursak $ükredelim. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |