![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben Son 3 maçımızdan En Kötü 7 Puan Çıkartacağımızı Düşünüyorum . 37 Puan Fenerin ise 3 Maçınıda Kaybedeceğini Düşünüyorum ![]() ![]() Bursa En Fazla 5 Puan Toplar 34 Puan Gayseri En fazla 7 Puan Toplar 35 Puan Gayse İse En Fazla 7 Puan Toplar 36 Puan 1-Beşiktaş |37| 2-G a y se |36| 3-Gayseri |35| 4-Bursa |34| 5-Fenev |31| İlk Yarı Sonucunda Büyük İhtimal Tablo Bu Şekil Olur . Kısa Bir Not : Bizden Sonra Fenerin zaten Dikiş tutmayacağını Biliyorduk Bunu Kasımpaşa maçındada gösterdiler ARtık daha Dikiş Tutmaz 3G'ye Devam ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | BJK *Diyarbakir----3 puan *Manisa (D)---3 puan *Bursa--------1-3 puan arası F3N3R *Eskisehir (D) 1-3 puan arası *Ankaragücü (seyircisiz)---3 sonucada açık *Trabzon (D)---3 sonucada açık Bursa *Kayseri (D)--1 puan *Ankaraspor = 3 puan *Besiktas (D) inşallah üç puan karakartallarımın olacaktır Geyse *İBB---a.avcı maçı verecektir---3 puan *Antalya (D)---belli olmaz *Gençlerbirligi----3 puan GAYSERI *Bursa 1 puan *İBB (D)1 puan * Antalya 3 puan | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ben 3 maçtan 9 puan çıkarırız diyorum. Hele bursa maçı hiçte öyle zor filan geçmeyecektir göreceksiniz. Tabi eğer önemli oyuncularda sakatlık ve cezalı olmazsa. Biz 9 puanımızı alalımda soğuk ve ölümcül nefesimizi enselerinde hisstetikçe onlar daha çok puan kaybedecekler. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | 39 puanla lider kapatiriz, ayrica onbirde onbir ve 17 macta sadece 6 gol kalemizde görmüs olacaz bu gdiste ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | 1-bjk 37 2-f3n3r 36 3-geyse 36 4-kayseri 35 5-bursa 34 tahminim bursayla olan maçımızın berabere biteceğidir hatta skor tahmini 0-0 geri kalanı rahat alırız...
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
siyah beyaz bize emanet ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | en kötü yerimizi koruruz en ii ihtimallede 3 puan farkla lider oluruz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
.::Huzur::. ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İlk yarıyı büyük bir olasılıkla lider bitiririz, diğer bir ihtimal ve en kötü ihtimal 2.lik ile bitirme gibi bir durumumuz olur diye düşünüyrm..
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |