![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | abiicim çok haklısın ama bu çocuk geçen sezonun başında geldi antrenmanda kı verimiyle maçta ki bir olur mu sen 2. yarıalrda koy maça olmadı son 20 dakıka koy ama şans versin o çocuğa. benım düşüncem bu saygı duyuyorum senin düşüncenede satmasın ama kiraya versin pişsin bari gittiği takımda | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | haber hic inandirici gelmedi bana
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Herkes gbi bende erkanın gönderilmesinden yana deilim..Biras olsun sans verilmeli yada kiralık olarak gönderilmeli
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ridvan bedava gelmedi..1milyon ytl ödedik ve M.Denizli göndermez zaten suan sakat devre arasindan sonra ilk on bir de sans verir..hocamiz zaten istedi Ridvani... Necip de arada sira kadroda olur sans bulur mu sanmiyorum M.Denizli pek oynatmiyor gencleri.. Erhan neden alinda zaten kimse anlamdi...Erkan hic oynatilmadi ama kendisi istedi yani tuahf tuhaf transfer yapiyoruz ondan sonrada göndeririyoruz.. ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | 4 isimden kazanılması gereken oyuncular rıdvan ve neciptir..
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ismi belirtilen oyuncuların kiralanması ilerleyen yıllarda takım için faydalı olacaktır kanımca..satılırsa ciddi kayıp olur ..
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Erhanı transfer etmek hataydı bence ! Rıdvan ve necip'i en kötü ihtimalle kiraya verirler.. Süper kupa finalindeki rıdvanın futbolunu hatırlıyorumda genç olmasına rağmen gayet olumlu sinyaller vermişti hepimize, yaşıda çok genç, kazanmamız lazım ! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |