![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 8 milyon euro tabata gerçek değeri: 700 Bin Euro 3,5 Milyon Nihat gerçek değeri: 900 Bin Euro 2,5 Milyon Nobre gerçek değeri: 0 Yazık paralarımıza ... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | müthis bir yazi efsanecim.ama fazla mütevazi olmussun nobre konusunda.inanki eksi 1milyon euro yazman gerekti.yani nobreyi alacak takim üstüne birde 1milyon euro alacak.saka yapmiyorum gayet ciddiyim | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sezon başından beri sürekli Nihat ve Nobre hakkında en ağır eleştirilerde ben bulundum. Hatta başlık açmıştım "Nihat aldığın parayı geri ver ve git" diye. Bu yüzden çok eleştiri aldım burada. Yahu neredeyse ilk yarı bitecek, Nihat hala 25 gün askerliğini bahane ediyor. Neymiş sezon başı kampına katılamamış behey adam gülerler buna. Aylardır oynuyorsun ne zaman form tutacaksın sen? Nobre zaten futbolcu değil ondan hiçbirşey beklemiyorum 2.5 milyon garanti parasını aldı miss gibi keyif çatıyo. Nihatın toplam maliyeti 15 milyon avro yani 30 trilyon, Nihat yıllık 3.5 milyon avro etmez. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Ne olursa olsun Nihat'a haksızlık yapılmaması gerekiyor..
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Seni anlıyorum bende ağlamamak için kendimi zor tuttum aklıma geldikçe o kaçan goller krizlere girdim eve geldim duvarları yumrukladım ama bu çözüm deil.Kim kaç kuruş alıyor hesaplayarak oyuncuların üzerindeki baskıyı arttırarak ancak zarar verebiliriz.Yapıcı olmamaız lazım.Sonuçta altı üstü giden iki puan nazar boncuğumuz olsun demeliyiz.Unutmalıyız. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |