![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Lig başladığından beri nihat 1 gol attı. Bobo 3 gol attı.Tabata 1 gol attı.Nobrenin daha golü yok. Holoskonun 1 golü var.15 haftada da ofans oyuncularımızın yaptığı ortadadır Yuhalanacaksa takım yuhalansın.Sadece nihat değil! | ||
| | |
| | #2 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nihatın gol ve goller atıp taraftara kendini ispat etmek istemesi son vuruşlarına yansıyor. Kendisinden beklentinin büyük olduğunun o da farkında. Bana göre de su anda takımın dengesini bozuyor oynadığı futbol ama kalitesi belli olan bir isim. Şu da bir gerçek takımda yıldız diyebileceğimiz tek isim. Her maçtan sonra belli konular yine hortluyor. Ben soruyorum Şu an ki Nihat ile Bobo'nun , Nobre'nin ne farkı var ? Nobre zaten salmış kendini topa kafa vurmaktan aciz. Aldığı her topu geri oynuyor bir kerede topla beraber gitmeyi düşünmüyor. Kale içindeki topa dokunamıyor Bobo 5 hafta sahada dolanıyor 1 gol atıyor kenara çekiliyor. Nobre'ye sallıyoruz Bobo'nunda farkı yok o da 6 pas içinde topu kaleciye nişanlıyor. Kim ne derse desin bizde forvet oyuncusu yok. Ne Bobo ne Nobre bu takımın golcüleri değil bunu geçen seneden beri söylüyorum. Keyiflerine göre futbol oynuyor ikisi de. Bu iki isime yuh demiyorsak pardon ama Nihat'a yuh çekmek ayıp olur. | ||
| | |
| | #3 | ||
| Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nihatı yuhlayanı bende yuhluyorum..Nihatın hangi ağır şartlardan geçip Beşiktaşa imza attığını bilmeyenler boş konuşmasın..Bu adam 1.5 sezon topa ayak vurmadı..sürekli aynı yerlerden ağır sakatlıklar ve ameliyatlar geçirdi..yaklaşık 1 sezon hiç maç oynamadığından dolayı yüksek derecede maç kondüsyonu kaybına uğradı ve hepinizin bildiği gibi sezon başı hazırlık kampında gerekli yüklemeleri ve antremanları yapamadı..Demem o ki Nihatı bu kadar ağır eleştirmenin bir mantığı yok..hele hele o çok sevdiği klubunun müthiş taraftarı tarafından yuhlanmayı hiç hakkı yok..Bu konuda eleştirilecek biri varsa Mustafa hocadır o da..Nihat hiç ama hiç hazır değilken ısrarla Nihatı kazanmak için oynatmak, görüldüğü üzere hem Nihatı kaybetmek hem de takımın dengelerini bozmakla sonuçlandı..Ayrıca şunu da belirtmek isterim bu sezon Nihattan iyi birşeyler beklmeyin,buna göre eleştirinizi yapın..Ancak gelecek sezona hazır olabilir Nihat..Nihat büyük oyuncudur..Öyle dendiği gibi bala şansa değil büyük emekler vererk biryerlere gelmiştir..Bugün Nihat kimdir?Defolsun diyenler yarın yerin dibine geçer.. Konu RamesooN tarafından (08-12-2009 Saat 12:33 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #4 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | |||
| | |
| | #5 | ||
| Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Orada farklı durumlar sözkonusuydu..Öncelikle Nihat gerçekten Türkiyeye dönmeyi düşünmüyordu..Eşi zaten kesinlikle gelmek istemiordu Türkiyeye..İlk teklif geldiğinde dönmeyi düşünmüyoruz cevabını aldı başkan..Önce 2,2.5 mil.euro verildiğinde Nihatın bunu reddettiğini ispatlarsan kabulümdür..ancak bu sadece bir duyumsa Nihatın günahını alma derim..Bir oyuncu transfer etmek istiyorsan önceki klubunden daha iyi para vereceksin ki adam düzenini bozup sana gelsin değil mi? Bu adamlar profosyenel tabi ki aldığı parayı da düşünüecek..Ayrıca Beşiktaşlı olmadığı düşünüp,Paraya tamah eden bir insan olduğunu düşünüyorsan sana bir cevabımda şu olur.. daha önce Eziklerin yaptığı olağanüstü teklifleri kabul eder ve Ezik forması giyerdi..Onun söylediği tek şey Teşekkürle Ben Beşiktaşlıyım ve Türkiye'ye dönersem oynacağım tek klup Beşiktaştır demiştir.. | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Nihat, Nobre ve Tabata luten defolun gidin !!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Valla bence Nihat ta hi c suc yok adam eski Nihat degil. Bunu kendisi de biliyor asil suc Nihat"i aglaya aglaya zorla Besiktas in milyonlarca dolarini cöpe atarak getiren Baskan da.Holosko gibi bir "zimba" adam varken Nihat in transfer edilmesi zaten sacmalikti.Üstelik sakatliklar yüzünden dogru dürüst top oynayamadi son zamanlarda.Baska suclu ise Nihat hazir olmadigi halde israrla O"nu oynatmakta direnen Hoca da,adami kazanayim derken temelli kaybetme durumuyla basbasayiz simdi ![]() Gerci ben Nihat in transferine bastan beri karsi cikan biri olarak bunlarin olacagini tahmin etmistim bu yüzden cok sasirmiyorum...
__________________ CARSI"yim KARSIyim!!! Konu Buelent01 tarafından (08-12-2009 Saat 22:33 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | nihat tam anlamiyla iflas etmistir vesselam.nihatin bu saatten sonra degil besiktasimiza,kendine bile hayri olmaz.ama allahtan dilerimki yanilirim,nihat attigi gollerle bizi sampiyonluga tasisin,ondan sonra ben küfür yemeyede raziyim,varsin 20milyon bjk li yüzüme tükürsün,bunu istemeyen namerttir,ama olmaz cok zor hatta imkansiz.nihat anca besiktasimizda bazen yedek olabilir,herzamanda degil tabi,oda besiktasin evladi oldugu icin yani. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |