![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Umarim Bu Liste'nin Başında NOBRE Mutlaka Olur.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Tello iyi oyuncudur, ama oynarsa!..Bu sene Tello'ya bir şeyler olmuştu zaten, belliydi sezon başından...Kim olursa olsun, Beşiktaş'ta mutlu olmayan, canını dişine takmayan oyuncuyu istemem takımda, Tello'yu da aynı şekilde...Giderse üzülmem yanii... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | erkan olabilir bunların dışında tello olur o olmassa ocaktaki seçimde dertören tsubasayla gidebilir necip rıdvan gibi genç oyuncularıda kiraya verirler
__________________ erkek adam renkli takım tutmaz... besiktaslı olmak ve onu yasamak yeter... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence de uydurma bir haber | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
.::Huzur::. ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tello ve Batuhan mı ?! Yalan haber olduğunu varsayıyorum.Buna inanmak istiyorum.
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Aynen katılıyorum , geçtim adam eksiltmeyi , uzaktan şut atmayı , pas verebilmeyi filan adam iki metre top sürmekten aciz , beceremiyor. Nasıl Brezilyalı anlamadım. Hiç yararı olmadığı gibi birde 2,5 milyon euro alıyor. Gönderin bunu aldığı parayı da bölüştürün Bobo, Tello , Holosko 'ya ...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2009 Yaş: 58
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | başkan,yönetim kurulu,teknik direktör değişmeli.bşk-metin keçeli veya murat aksu olabilir.yönetim kurulunda deneyimli,profesyönel isimler olmalı.teknik direktör yerli, olursa rasim kara yabancı olursa kariyerli ,deneyimli, dünya futbolunu takip eden türkiyeye uyum sağlayacak bir isim olmalı alternatif isimler; mircea lucescu, otmar hitzfeld olabilir.kanatlara kaliteli takviye lazım.orta sahadaki oyuncular ernst ve fink düz oyuncular delgado yoksa (sakat) tabata mutlaka onbirde olmalı.orta sahaya çok yönlü 2 oyuncu alınmalı fink gönderilmeli.forvete nouma tipinde santrafor alınmalı. nihat,nobre,fink,erkan zengin,erhan güven,rıdvan, yusuf, gönderilmeli | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |