![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | aynı fikirdeyim ama biz ne zaman skoru rahatlattık ki nihat girsin
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bizim basınımız ve insanımızın büyük kısmı böyledir zaten. Hayatında futbol topu görmemiş adam İspanya'da 100 e yakın gol atmış Nihat'a "bak bu futbol topu" der , futbolcu değil der... hayatında bir tane futbol idmanı görmemiş , futbol sahasına 19 mayıs törenleri dışında adımını atmamış çocuk , yaşı kadar şampiynoluk kazanmış Mustafa Denizli'ye hoca değil der .... der oğlu der .. .
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
diyecek söz bırakmamışsın kankam.kalemine yorumuna sağlık...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nihat Ya 2.Yarı toparlanarak Geri Dönecek Yada En Geç 2.Sezonunda istenilen ve Zevkle İzlenen Nihat Sahaya cıkacaktır Sadece Sabır Nihat'ın Ne Kadar Büyük Bir Futbolcu Olduğunu Biliyoruz Nihat Büyük Bir Yıldız Ona Sonuna Kadar Güveniyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | nihat bizden biri ona sahip cikacagiz, ikinci devrede daha iy bir nihat izliyecegimizi düsünüyorum
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Nihat suclu degil.Nihati alanlar suclu.Bunun baslica sebepleri: 1- Nihat sakat alindi.Bukadar uzun bir sakatliktan sonra hemen eski Nihat olmasi beklenemez. 2- Sezon basi hazirligi yapmadi.Sene sonuna kadar bunun acisini cekecek ve bizlere cektirecek. 3- Cok yuksek bir para odenerek alindi.Bu takim icinde sorun yaratti. 4- En onemlisi Besiktasin oynadigi sistemde Nihata ancak sag kanatta yer var.Ordada Holosko gibi bir yetenek var.Maalesef takimimiz oyun kurucusuz ve cift forvetle oynayacak yapida degil.Orta sahamiz bu duzeyde degil.Nihatinda basarili oldugu yer Pivor santrofor yani yada arkasi oldugundan gereksiz bir transferdi. Mehmet Topuz olayini unutturmak adina hic bir amaci olmadan gozboyamak adina kulubun paralarinin havaya sacilmasina neden olan herkes bu transferin hesabini vermeli.Burda en sucsuz kisi Nihat.Nihat adam gibi adamdir.Sahada elinden gelenin en iyisini yapmaya calisir.Fakat dogru yerde,dogru zamanda kullanilmazsa Nihatin elinden birsey gelmez.
__________________ YETER!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | güzel ve çok doğru bi yazı sonuna kadar bu takımın ve futbolcuların arkasındayız tabata8milyonmuş nihat pahalıymış bunlar elbette sorum ana suçlu onlar değil bu parayı veren tabata istemedi o kadar parayı antep istedi bunlarda hemen verdi o adamında çok üstüne gittiğimizi düşünüyorum o paranın altında ezildiği çok belli | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | güzel yazmış yazmasına ama kalkıpta nihatta kimsenin hatrına oynamıyor bu takımda 4.5 milyon euro senelik çok ciddi bir rakam bu öncelikli olanı.ama daha önemlisi adamın hazır olmadığı her maçta belli ve belki de Beşiktaş onun oynadığı maçlarda başka futbolcularının yararlanabileceği gol pozisyonlarından nihatla birlikte yararlanamadı.hem hazır değil hemde şu an onu oynatarak kazanmak yerine bence daha çok bunalıma sokuyorlar.. hakan gündoğar güzel yazmış iyi güzelde o çok sevdiği Beşiktaş a gelmek için nerdeyse 1 ay gece gündüz yalvartıp sonrada 4.5 milyon euro ya evet diyen bir nihattan bahsettiğimizide unutmayalım bence.
__________________ Her zaman her yerde, seninle birlikte, ölüm gelsin isterse, gözlerde bir damla yaş, kalbimizde bir aşk, sensin BEŞİKTAŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
dediklerine aynen katılıyorum dostum..
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |