![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | nihat a kızıyorsunuz da sankı takım cok ıyı her oyuncunun neredeyse oynamadıgı mevkı kalmadı nıhatı o kadar tek forvet maca cıkardı elestırılmesıne sebep oldu asıl sorunlu olan bence daha hazır olmadan ılk 11 de yanlıs mevkılere koyan m.denızlıdır... | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | biz kiziyoruz belki nihata hakli sebeplerimiz vardir ama unutmayin arkadaslar nihat bile insan ona futbolcu degil demek futbola ihanettir emege ihanettir allah askina nihata bir bakin adam takima katki saglamak icin kendini yirtiyor böylece egoist olmak zorunda kaliyor o sanki cokmu hosuna gidiyor ve bence o aldigi paradan cok takima nasil katki yapabilirim telasina giriyordur o bizim evladimiz besiktas terbiyesini görmüs bir futbolcu biz ise besiktas taraftari biz ama o terbiyemizle terbiyesizlik ediyoruz .. bazi forvet oyuncular vardir aylardir gol atamiyor iyi forvet olduklari halde ama bizim nihat hep forvettede oynamiyor bunuda gözümüzün önünde bulunduralim ama bu sonucta futbol yarin cikar adam iki gol atar kral olur öbür cikar 3büyük sans kacirir bela okunuz yazik yazik gercekten...
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sevgili İbrahim senin ne kadar bildiğinin ölçüsü ;karşındakinin ne kadar anladığıdır..bence boşa uğraşıyorsun..sana çok bilinen bir hikaye anlatayım... "kurt derenin aşağısındaki kuzuya seslenmiş: -Seni yiyeceğim kuzu sormuş; -Neden? -Çünkü suyu kirletiyorsun ...demiş kurt.. Kuzu seslenmiş: -Ama ben derenin aşağısındayım,siz yukardasınız.Ben suyunuzu nasıl kirletirim? Deyince kurt: -Ben anlamam ,genede seni yiyeceğim demiş... Kıssadan hisse...anlayana sevgili İbrahim...
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | doğru yazılmış. adamım nihat saygıdeğer, kıymet bilir bir kimsedir. ama birileri altını kazıyor. yahu hakikaten, aklıma geldi sinirlerim bozuldu Lan PAscal ı hangi akıllı yolladıydı bu takımdan. Tüh size.
__________________ Cool! | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |