![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
nihat hangi şartlar mücadele ediyormuş bana ve diğer arkadaşları aydınlatıver bu ikiiiiiiiiiiiii sırf bu takımına giderken para kazandırdı diye onu sevecek değiliz bu üçççççççççççç nihat bu takımın komutanı falan değil düzenli işleyecek olan bir mekanizmayı bozan bir parçadır. şampiyonluktan olursak bunun üç sorumlusu vardır!!!! 1-) yd (nihatı ve tabata yı transfer ettiği için) 2_) m. denizli ( sırf nihatı kazanmak uğruna takım içindeki arkadaşlığı bozduğu için ör: bobo ve tello) 3_) NİHAT (topa vuracak gücün bile kalmamışsa defol git) ![]() 4_) takımda acaba kaç kişi nihatı seviyor asıl soru bu? 4. soruyu cevaplayın nihat severler?
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | |||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., Nihat Kahveci'nin transferini, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) bir yazıyla bildirdi. Şirketten yapılan açıklama şöyle: ''Villarreal Kulübü oyuncusu Nihat Kahveci'nin transferi konusunda kendisi ve kulübü ile anlaşmaya varılarak, futbolcuyla 4 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Bu transfer için kiralama ve sözleşme bedeli olarak Villarreal Kulübü'ne 4.250.000 avro, futbolcuya 2009-2010 sezonu için 3.500.000 avro, 2010-2011, 2011-2012, 2012-2013 sezonlarının her biri için 2.500.000 avro garanti bedel ödenecektir.'' İkinci soruna gelince nihatın yaşamış olduğu sakatlıkları yaşayan bir çok futbolcu şu anda kariyerini noktalamış durumdadır ve o sakatlıklardan çıkıp birde üstüne sezon başı hazırlık kampı geçirmemiş bir futbolcunun sezon içerisinde çok iyi bir performans göstermeyeceğini bilmiyorsan sana diyecek sözüm yoktur bu iki ... Nihatı sevip sevmezsin bu beni ilgilendirmez ama kim olursa olsun hangi futbolcu olursa olsun kendi takımından bir futbolcuyu eleştirmek ayrıdır hakaret etmek ayrıdır ve bir beşiktaşlı önce kendi futbolcusunu koruyacak ona destek olacak ki o futbolcuda işini yapabilmek için daha iyi olabilmek için taraftardan güç alabilsin.. nihatı kimin sevdiğini kimin sevmediğini ne sen bilebilirsin ne de ben o yüzden kötü giderken böyle havada ifadeler kullanmak bir işe yaramaz...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... Konu Akdora tarafından (22-12-2009 Saat 23:48 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sevgili İbrahim senin ne kadar bildiğinin ölçüsü ;karşındakinin ne kadar anladığıdır..bence boşa uğraşıyorsun..sana çok bilinen bir hikaye anlatayım... "kurt derenin aşağısındaki kuzuya seslenmiş: -Seni yiyeceğim kuzu sormuş; -Neden? -Çünkü suyu kirletiyorsun ...demiş kurt.. Kuzu seslenmiş: -Ama ben derenin aşağısındayım,siz yukardasınız.Ben suyunuzu nasıl kirletirim? Deyince kurt: -Ben anlamam ,genede seni yiyeceğim demiş... Kıssadan hisse...anlayana sevgili İbrahim...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | doğru yazılmış. adamım nihat saygıdeğer, kıymet bilir bir kimsedir. ama birileri altını kazıyor. yahu hakikaten, aklıma geldi sinirlerim bozuldu Lan PAscal ı hangi akıllı yolladıydı bu takımdan. Tüh size.
__________________ Cool! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |