![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | haklısın batu yu bencede kiralık olarak verecekler zihniyet meselesi bundan dolayı türk takımları çağ atlayamıyor mesela arsenal 17 - 18 yaşlarındaki futbolcuyu ş.liginde oynatıyor bizimkiler değil ş.ligi lig maçlarını bile göremiyorlar
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
İyi de o adam oynatıyor sonuç ne olursa olsun o çocuklar eleştirilmiyor. Bu rahatlıkla sahaya çıkarıyor. Burada durum farklı iki gol kaçırsın bir hatalı gol yensin o çocuğun futbol hayatı biter. Serdar çok mu yaşlı ? Gol kaçırıyor yapılmayan hakaret edilmeyen küfür kalmıyor. Örnek vermekle olmuyor bu işler önce zihniyet değişecek sonra çağ atlanacak ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bizim şu an ki kadromuzdan kimi Arsenal'in kapısından içeri sokarlar sence ? | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Valla bu çocuğu harcarsa Denizli ve Demirören yazıklar olsun şimdiden... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Rıza hoca tabata konusunda Beşiktaşa yardımcı olmak istiyor. Delgado gelicek Beşiktaş kara kara düşünüyor kimi gönderiyim diye rıza hocada sezon sonuna kadar ver bana kiralık demek istiyor. Bence bu imkan değerlendirilmeli.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bence Rıza hocada üzülüyor bu duruma çocuk geldi Beşiktaşta oynayamıyor devalı yedek devamlı yedek orda yedek kalacağına gelsin ben oynatayım diyor. Geçen senede gayet güzelde verim aldı, sonuçta da bırakmak istemedi taraftar baskısıyla döndürüldü Batuhan Beşiktaş' a. Ayrıca Batuhan sakat sakat kilolu deniyor devamlı ben inanıyorum Rıza hoca alsın ilk hafta koyar oynatır nasıl kiloysa nasıl sakatlıksa bu anlamış değilim. Kaldıki bu yaşta adam Beşiktaşa takıma kfasını veremiyosa neye yarar batuhanda 50 yaşındaki adamın kafası var demekki.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |