![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
.::Huzur::. ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Delgado mu? Daha neler. Tabata derim ben..ama bana kalırsa Denizli Tello'yı gönderir.
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tabata Eskişehire Kiralanır Tello Kiralanır Veya Satılır Başkan Bobo'nun Yanına Louis Saha'yı Getirir Seçim Kozu Olarak .. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Delgado ve Tabata beraber gitmeli. Yerlerine ocakta bonservisi elinde olan Deco alınmalı. Muhtemelen Chelseaden aldıgı para 4 milyon euro civarıdır. Bunun yarısı vergiye gider. Burada aynı parayı verirsin , en az 1,5 milyon fazla geçer eline. Futbolunun son yıllarını iyi bir kontratla geçirmiş olur ama bizede çok şey katar...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nobre !
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kesinlikle delgado onunla birlikte demirörende gitsin
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bencede delgado ve tabata birlikte gitsinler. yerine adam gibi bir ortasaha alınsın. ayrıca tello solda oynamaya başlasın artık. solda oynamayacaksa tello da gitsin onun yerinede iyi bir forvet yada sağ açık alalım. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |