![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Fiyat'ı 4.5 Milyon €.. 1 Sezon Boyunca Oynatılmaya Çalışılan , Şans Verilmeyen , Belkide Takıma Geldiğinde SEVGILI Yönetim'in Boşuna Aldığını Düşünen Futbolcu'dur ZAPOTOCNY. Gün Gelir , Rakip Takım Bursaspor'a Bedavaya Kiralanır.. Gün Gelir , Harikalar Yaratır.. Gün Gelir , Defansın Bel Kemiği Olur.. Gün Gelir , Şans Bulamadığı Takıma GOL Atar.. Gün Gelir , Ayakta Alkışlanır.. Şuanda YÖNETİM'de Olan Bir Şahıs , Diyormudur ki ; " ulan niye gönderdik bu adamı " diye , HİÇ SANMIYORUM. Golünü Attı Öyle Bir Sevindiki , Bize Tek Birşey Kalıyor , " HELAL ZAPO " ..
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
.::Huzur::. ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beşiktaşa faydasız falan değildi Zapo! Beşiktaşa faydasız biri ya da birileri varsa o da yönetimdir !
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | YANİ ŞİMDİ GOL ATTIDA FAYDASI MI DOKUNDU
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bizim yönetim ne zaman kıymetini bildi ki iyi bir oyuncunun? Artık kafayı taşa mı başka bir yere mi vuracaklar bilmem..İş işten geçti.. Geçmiş olsun !
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beşiktaşa bunu gösterdi Zapo.. ''Siz beni kiralarsınız başka takıma değil mi..alın size kira !!'' Bu yönetim bunu hak etti kardeşim.
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | bize gol atıp saygısızlık etmedi . helal olsun zapo profesyonelliğin gereklerini yaptın
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | Alıntı:
golü attiktan sonra tribünlere kosup poposunun üstüne atlayarak yerde kaymasi gayet dogal öylemi.alin size nasiul gecirdim dedi resmen,ama bu gayet dogal öylemi?ben sahsen iyiki göndermisiz diyorum,ferraninin sol ayagibile olamaz.birara o bobonun kirmizi kart yedigi istanbul belediye macinda i akin bize golü attiktan sonra hizli kosup sevindi diye etmedigimiz küfür etmedigimiz hakaret kalmadi,halbuki erif bizden kovulmus ve abartili bir sevincide yoktu,ama bu zapo denen serefyoksunu evladi o size gecirdim dedigi takimin mali,aldigi maasin yarisini bjk veriyor,o taraftarin önüne nasil birdaha cikacak.ben demirören veya yeni yönetimin yerinde olsam takima tekrar cagirip paf takima yollarim,hadi bakalim bundan sonra orada gol atsinda öyle sevinsin.ister kizin ister hakli deyin ama alpay o hareketi yapti zapoda o hareketin nerdeyse aynini yapti.allah senin belani versin zapo denen seref yoksunu,necabukta bursali olmussun.ertugrul ise bjk li degildi hic olmadi.hic bir zaman ben bjk liyim demedi,israr edildi yinede ben njk liyim demedi.ben bjk yi seviyorum dedi durdu,bjk calistirirken bile ben bjk yi cok seviyorum dedi devamli.anlayacaginiz,ertugrul adam degil,türkiyede calismiyacam,yari sezonda bir takimi almam dedi bizden istifa ettikten sonra,okadar teklif yapildi gitmedi ama bursa edince hemen köpegin kemige atlar gibi atladi.neden peki?bjk ve bjk lilara kiciklik olsun diye.uyanin beyler,bizim bizden baska dostumuz yok.böyle sahte adam kiligindaki mahluklari ilah yapmayin Konu Cagla tarafından (19-12-2009 Saat 17:51 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence o hala bu takımın sözleşmeli futbolcusuysa böyle sevinmemeliydi. Gördük ki Beşiktaşlılık ruhu zapo da yokmuş. Hatırlayın İ.Mansız ı Ankaragücü ne geldiğinde bir golü vardı adamın o anını gözünüzün önüne getirin. İşte Beşiktaşlılık odur. Forza İlhan Mansız.! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |