![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
.::Huzur::. ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar kimse o gol sevincini tasvip etmiyor. Edenden şüphe edilmeli zaten ama bu gol yönetime bir ders verme niteliğinde olduğu için bazı arkadaşlar ''Helal olsun'' tabirini kullandılar.. Evet ayıbın en büyüğünü yaptı, hiçbirimizin hoşuna gitmedi o tablo ama yönetimde artık aklını başına alıp, ince eleyip sık dokumalı bazı şeyleri yaparken..
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #33 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zaponun yaptığı çok büyük bir terbiyesizlikti yani yenilir yutulur gibi birşey değildi.Bazı arkadaşlar yok niye taraftar küfür etmiş bilmem ne demiş ama edecek tabi adam gol atmış gelmiş sana doğru bacaklarını açmış seviniyor ne kadar ayıp var mı böyle birşey yaa birde bunu yapan adam hala Beşiktaş'ın topçusu o takımda sadece kiralık yani ama bu gidişle de orada kalır kii kalsın zaten gelmesin istemez..!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ZAPO gibi adam nadir gelir Türkiye'ye.. Herkes Beşiktaş'a gol attıktan sonra adamı yerden yere vurmuş.. Ben Beşiktaş'a geldiği seneden beri adamı savundum, savunurumda.. Zaponun golden sonra demek istediğide, AL SANA YÖNETİM; ÖYLE OLMAZ BÖYLE OLUR'dur bence... Bu arada geçen sene kupa maçında ezikbahçe'ye attığımız goller sonrası belkide TARAFTARDAN çok onun sevincinide gördük yedek kulübesinde hemde öyle böyle değil dalga geçercesine, rakibi gıcık edercesine bir sevinçti... Bu seneki performansına gelince kritik maçların kritik gollerinde hep ismi var.. Ya ilk golü atıyor ya son golü atıyor... Efendiliğine, karakterine gelince adam gibi adamdır.. Bir arkadaşımızın dediği gibi Zapoya, Ali Tandoğan'a küfür edeceğimize Denizli'ye, Demirören'e protestomuzu sürdürelim.. Bu arada Zapo ile ilgili şu konuyuda gözden geçirebilirsiniz... http://besiktasforum.net/forum/futbo...po-ders-verdi/
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | Alıntı:
golü attiktan sonra tribünlere kosup poposunun üstüne atlayarak yerde kaymasi gayet dogal öylemi.alin size nasiul gecirdim dedi resmen,ama bu gayet dogal öylemi?ben sahsen iyiki göndermisiz diyorum,ferraninin sol ayagibile olamaz.birara o bobonun kirmizi kart yedigi istanbul belediye macinda i akin bize golü attiktan sonra hizli kosup sevindi diye etmedigimiz küfür etmedigimiz hakaret kalmadi,halbuki erif bizden kovulmus ve abartili bir sevincide yoktu,ama bu zapo denen serefyoksunu evladi o size gecirdim dedigi takimin mali,aldigi maasin yarisini bjk veriyor,o taraftarin önüne nasil birdaha cikacak.ben demirören veya yeni yönetimin yerinde olsam takima tekrar cagirip paf takima yollarim,hadi bakalim bundan sonra orada gol atsinda öyle sevinsin.ister kizin ister hakli deyin ama alpay o hareketi yapti zapoda o hareketin nerdeyse aynini yapti.allah senin belani versin zapo denen seref yoksunu,necabukta bursali olmussun.ertugrul ise bjk li degildi hic olmadi.hic bir zaman ben bjk liyim demedi,israr edildi yinede ben njk liyim demedi.ben bjk yi seviyorum dedi durdu,bjk calistirirken bile ben bjk yi cok seviyorum dedi devamli.anlayacaginiz,ertugrul adam degil,türkiyede calismiyacam,yari sezonda bir takimi almam dedi bizden istifa ettikten sonra,okadar teklif yapildi gitmedi ama bursa edince hemen köpegin kemige atlar gibi atladi.neden peki?bjk ve bjk lilara kiciklik olsun diye.uyanin beyler,bizim bizden baska dostumuz yok.böyle sahte adam kiligindaki mahluklari ilah yapmayin Konu Cagla tarafından (19-12-2009 Saat 17:51 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | Alıntı:
ederimki ertugrul bjk li olmadi hicbir zaman,vede adam gbi adam madam degil. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | valla ben Ertuğrul hocayı her zaman çok sevmişimdir ki hala da severim çok efendi bir insan ve yıllarca Beşiktaş'a hizmet etmiş bir insan ve taraftarı onu iki maçta yenildi diye göndermeye kalktı adam da kendi şerefiyle istifasını etti bursaya neden gitti onu bilemem hangi takımlar istedi veya bursayla aralarında neler geçti de bursayı tercih etti onlar kendi arasındadır ama bursanın teknik direktörü de olsa her zaman seviyorum onu en azından şerefli ve efendi birisi ayrıca Beşiktaş'ın çocuğudur oda ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Sacma bence.. Zaponun yerine Ferrariyi almadikmi? Ferrari Zapodan 3 gomlek ustun bir futbolcu.. Zapo takimda kalmis olsaydi Ferrari olmayacakti.. Oyle dusunun birde ![]() Denizli Ferrariyi cikartsin Yusufu alsin bu berbat zeminde sonra suc Zapoda olsun.. Oh ne guzel..
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | ben zaponun iyi oynayıp gol atmasına bişey demiyorum adam profesyonal tabiki işini yapıcak ama golden sonraki sevinci tribünleri çileden çıkarttı. beşiktaşa nası bi kin beslediği o sevinçte ortaya çıktı. bu yüzden fırlattığı formayı alan taraftarın annesi anıldı tribünlerde. sevincinde daha dikkatli olsaydı maç sonunda alkışlarla uğurlanırdı o staddan zapo.
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |