![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #42 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tamam zapo başlarda sivok ile çok iyi bir ikili olmuştu ama son zamanlarda çok kötü bir oyun sergiliyordu gerçekten kötüydü yani hatta ben şaşırmıştım birden o kadar kötü oynamasına ve gittiğinde de kötü oynuyordu.Sonuç olarak onun yerine Ferrari alındı ve bence Ferrari Zapodan on kat iyidir maşallah şu güne kadar çok iyi oynadı.Bana sorsalar Zapo mu Ferrari mi diye tabikide Ferrari derim.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Olaya hep kendi penceremizden bakıyoruz. Kendimizi Zaponun yerine koyalım ve düşünelim. Gelmişsin Türkiyeye, Beşiktaşta oynuyorsun ve ilk sezonunda hem şampiyon oluyorsun, hem de kupayı alıyorsun. Yani başarılısın. Burada yeni bir hayata başlamışsın ve mutlusun. Ama birgün menajerin geliyor ve sana Zapo gitmen lazım diyor. Derdini bile anlatamadan kendini senden sınıf olarak daha alt bir klüpte ve şehirde buluyorsun. Bizim dilimizde buna attan inip eşeğe binmekte denir. Yani bu adam hiç mi hırslanmayacak, hiç mi gol atmak için dua etmeyecek? Evet tepkisi bencede yanlıştı ama yinede suçun %10'u Zapoda, %90'ı hiç birşeyden anlamayan yönetimde. Haa şunuda eklemek isterim: İlk lig maçında bursa seyircisi Zapo'yu kral ilan edecek ve iş dahada dönülmez noktalara gelecek. Bunu da çok yakında göreceğiz...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iyi güzel diyorsunuz da adamı kiralık gönderdiler diye daha küçük bir takıma bunları yapması gerekmiyor.Zapo kim ki sanki Beşiktaş'a yıllarını vermiş biri mi de bu kadar alınıyor hırslanıyor.Zamanında İlhan Mansız kii o Beşiktaş'ın evladıdır yaa onu gönderdiler de adam gol attığında Beşiktaş'a sevinmedi bile.İşte bu adam yapsa haklıdır çünkü onun Beşiktaş'ta çok emeği vardır ama Zapo nun bunu yapmaya hakkı yok tabi sevinir gol atar ama adabıyla. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | uzun lafin kisasi besiktasta oynayacak adam ilk basta adam olacak,hareketlerine dikkat edecek.bjk nin hicbir futbolcusu simdiye dek öyle gol sevinci yasayip rakip taraftarlari tahrik etmedi.kaldiki bu zapo denen zaati muhterem maasini aldigi kulübe yapiyor o hareketi.hani sadece bursa serefsisleri veriyor olsalardi parasini yine birsey demezdim,bizim malimiz ama olsun rakip takim ekmegini veriyor deyip susardik,ama namussuz maasinin yarisindan fazlasini bizden aliyor.hadi bakalim ugrunda taklalar actigi bursaspor ve sözde gay taraftari kurtarsin onu.hadi bakalim sezon sonu bonservisini alsinlar,maasinin hepsini komple versinler hadi bakalim.görecegiz birdaha bjk formasi giyip inönüye cikabiecekmi.gerci giyer ama paf takimin kini giyer,artik orada bilmem ne spor,garibanspora gol attiginda bol bol sevinip sarlatanlik yapar.uzun lafin kisasi zapo seref yoksununun biriydi bu gercekte degismez,vede dün o golü attigi icin degil golden sonraki terbiyesizligi onun besiktastaki gelecegini yok etmistir.hadi bjk dan büyük bir takimda oynaya bilecekmi birdaha | ||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | iyi bi stoperrtdi yeter yönetim YETER | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |