![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Arkadaşlar bunları takılıp kalmayın. Denizli-nihat vs hepsi boş işler. Pastanın büyük dilimine bakarsanız zaten bunları görmezsiniz bile. Durumumuz o kadar vahim ki! Kulüp borç batağında, iflasın eşiğinde. Ne satacak ne de alacağımız var Buna rağmen yönetim saçma sapan isimlere inanılmaz paralar ödeyip transfer yapıyor. Bu transferlerin hiçbirisinin futbolla alakası yok Düşene bir tekme vururlar hesabı bütün basın dört koldan saldırıyor Taraftar bölünmüş, bir kısım nihat'a karşı bir kısım destekçi, bir kısım denizliyi istemiyor bir kısım çok iyi hoca diyor Fahiş fiyata taraftara dandik ürünler kakalıyorlar Stad her maç pislikten geçilmiyor. Kombine alıyorsun bırak oturmayı, düzgün ayakta seyretmeyi bile, tribüne giremiyorsun neredeyse. kimin ne olduğu belli değil. Kapıya yanaşınca 4-5 genç sarıyor etrafını "abi beni de sok içeri.." Çocukluğumda takımı saydığımda yarıdan fazlası ya Beşiktaştan yetişmiş ya da çook uzun yıllar önce 2.-3. ligden alınmış oyunculardı. Şimdi en eskisi kim deseniz ibo derim onunda antepten gelişi dün gibi. Demek istediğim değerlerimiz, Beşiktaş'ı Beşiktaş yapan olgularımız bir bir erimiş Futbolcular desen burunlarından kıl aldırmaz. En iyi futbolcu onlar, kendilerini anca ronaldoyla messiyle xaviyle kıyaslarlar ama edirne'den çıkınca kendilerinin 10da1ine oynayan en ücra takıma yenilip arkalarına baka baka dönerler. Ama gider basına "ben formdayım hoca oynatmıyor" derler ... ... ... Böyle bir çarkın içinde ne futbol kalır ne spor ne de sporcu.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu CEK_BJK tarafından (23-12-2009 Saat 09:22 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |