![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | hakem beşiktaşın 2 penaltısını ve fb ye 1 kırmızıyı vermedi.nihatın frikiğinde bilica elle oynadı ama hakem es geçti.sivok elle oynayınca penaltıyı verdi.hakemler hak ederek süper kupayı aldılarr.çok güzel maçı verdiler. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bi sözümde hakemlere geçen senede azizenin yardımıyla neredeyse bizi şampiyonluktan etmeye çalıştılar ama başaramadılar..bu maçtada hakem tam bi rezaletti 2 penlatı verilmedi yusufun penaltısı zaten verilese henüz dakiha 6-8 miydi o maçta beşiktaşımız gene farka giderdii..benn bide şuna güldüm adamlar 2 senedir bişi alamamış ya nasıl seviniyolaryaa bizim iplemedigimiz kupayla guiza avunuyor yok böle bişi..yunus yıldırım tanm bir beşiktaş düşmanı arkadaşlar bunu bilin zaten bunu yolda falan görsem hıyarıı öle bi benzetcemki komalık edicem bunuu..sonra bidaha çıkamayacak maçımıza ahh bi çıksa karşıma sokakta falan denk gelse | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hay sivok,eline koluna hakim ol ya...Gerçi Bilica için de aynı şey geçerli ama gören olmadı nedense...Top Sivok'un eline çarpmasa sonuç farklı olurdu diye düşünüyorum. İspanya'dan geldiler yorgun bir şekilde maça çıktılar.İsmail süperdi bence...Yusuf'un ceza sahasında düşmesi penaltı mıydı,değil miydi? Pozisyonu net olarak göremedim,kaçırdım. Şimdi bir tane kupa aldılar diye işimiz var valla,abimi dinler dururum.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bu maç hiç bir şeyi kanıtlamaz ama bir şey çok dikkatimi çekti FB acilen stoper almazsa Kadiköy deki derbileri bile kaybederler....özellikle o defans hattı ne Nihatı durdurabilir ne baros u hepsi ağır vasıta....
__________________ Bir Nevi Scarface'im"The World Is Yours!" ![]() Açlık Çalışkan Adamın Kapısında Bekler Ama İçeri Girmeye Cesaret Edemez! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 77
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Doslar; hakemin sahaya çıkarken suratına dikkat ettiniz mi?hiç.Maç yönetmeye değilde idam manga komutanı gibi idi.Almış olduğu emirden memnun olmadığı suratından belli idi.Helal olsun Mahşerin 3 atlısına fed.baş,Ve 2 Yıldırm. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | arkadaş dogru diyo artık avrupada finaller falan oynamak istiyosak nobreyle boboyla olacak iş deil bunlar ..nobre 1 numara forvet deil kesinlikle 2.sınıf bir forvet..aralarındaki tek farkk nobre daha hırslı oynuyor..ama avrupadan ben 50 tane adam söleim nobreden daha hırslı daha az paraya oynayacak nobre bobo bu takıma ykışmıyo ama yapacak bişi yok bu ikiliyle devam edecez..ben avrupa maçlarında gol atabilecegimizi sanmıyorum..ligdde çok çok zorlanacaz bu forvetlerle | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Yunus yıldıvım 2-0 BJK bu maçta emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum hepsini kutluyorum TFF, Yunus yıldırım, fenerin çirkef oyuncuları hepinizi kutluyorum. Her maç aynı şey yeter artık elle müdahalede anında düdüğü çaldı peki aynı pozisyonda fenerli futbolcuya ne demeli? Peki volkanın az kalsın bobonun kafasını kırmasına ne demeli fenerlilerin çirkefçe beşiktaşlı oyuncuları sürekli itip kakmasına ne demeli??? Bu maçta beşiktaş oynadı ama fener kazandı bravo. Başınız göğe erdi şimdi deil mi? Bana göre bu maç beşiktaş iyidi mustafa denizli sadece yanlış seçimler yaptı ama oyun olarak beşiktaş fenerden kat kat üstündü. Herşeye rağmen bu takıma bir 10 numara şart Bazıları Duble Kupa Alır Bazıları Süper Kupa!!! Herkese NAsip olmaz! Konu alev.bobo13 tarafından (03-08-2009 Saat 13:23 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
Ölüme Kadar Besiktas ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Arkadaslar SIKMAYIN caninizi,biz Besiktas gibi macimizi oynarsak bizi bu senede kimsa tutamaz ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |