![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
alayına isyann... ÇARŞI ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Birak koçum geçmişe mazi geleceğe niyazi demişler | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | nedemek yani Nihat seni eleştirmeyecekmiyiz? attıgın gollerin kliplerine bakalım ama kacırdıklarının kilere de bakalım ,hayret yani,birde şunu anlamak mümkün değil adam kalenin agzından kaleye vuramıyor, neymiş sakatlıktan cıkmış mış yok başka bişeymiş gecsin bunları Nihat bir kalemde; yok efendim bombalamış mış Biz Nihatın sahada rakibi bombalamasını istiyoruz,gazetelere değil.. saygılarrr.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Herkes aldığı paraya takmış gerçekten. Arkadaşlar bu adamlar profesyoneller tabi ki kendileri en iyi şekilde pazarlayacaklar. Bizim yöneticilerimiz bu kadar para vermesinler o zaman. Hata o parayı alanda değil o kadar parayı verende bana göre. Hoca Nihat'ı oynatsa neden oynattın denir. Oynatmasa o kadar para verdik neden oynatmıyorsun olur. Bence Nihat'ı oynadığı futnol ile eleştirmek gerek. Evet bugüne kadar gösterdiği performans vasatı aşamadı ama bu böyle gidecek anlamına gelmiyor çünkü hepimiz biliyoruz Nihat'ın kalitesini. Geçirdiği sakatlık sonrası uzun dönem futbol oynamadı bu nedenle tam olarak hazır değil ligin 2.yarısında mutlaka performansı yükselecektir. Her maç sonrası birilerini gönderiyor bazı arkadaşlar yerlerine de adam buluyorlar. Ama unutuyorlar ki oynadıkları managerlik oyunu ile gerçek hayat çok farklı ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Unuturlar Gökhan,çünkü onlarda "menager" oynayacak kadar bile akıl yok.. Ağzından salyalar akan ,isteri krizine tutulmuş üçbeş kendini bilmezin istemesi ile futbolcu,hele de Nihat gibisi bu takımdan gitmez..yeter artık herkes haddini bilecek ..taraftar taraftarlığını bilecek..Nihat kalacak..gitsin diyenlerde burada ,ben de buradayım...hadi bakalım kimin dediği olacak...Onlara göre herkes gitmeli ,bir sezonda 34 maç 34 galibiyeti kim alacaksa o gelmeli..çünkü onlar;ne futboldan ne de spordan anlamıyor..takım hep galip gelsinki etraflarındaki kendilerine benzeyen ,başaka takım taraftarlarını kızdırsınlar..bu mudur spor,bu mudur futbol..takımların forma kollarında ne yazıyor bir okuyun bakalım..asıl siz gidin bu takımdan..gidin FB nin taraftarı olun..hazır başkanları 3 yıl şampiyonluk sözü vermişken..ama kirletmeyin bu forumu..adam sporun "s" sinden haberi yok bağırıyor "Nihat gitsin" sebep gol kaçırıyor..peki sen ne yapıyorsun..hayatta her haltı becerdin de bi Nihat kaldı herhalde...Çok biliyorsan sen çık oyna..
__________________ ![]() Konu Karetta2002 tarafından (22-12-2009 Saat 23:40 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gün gelecek ve sana bugün rezilsin diyenler seni omuzlarında taşıyacak biz sana inanıyor ve güveniyoruz biliyoruz ki sen yine istediğimiz beklediğimiz düzeye geleceksin..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Valla doğru söylemiş "ben buraya zorla gelmedim, teklif yaptılar" bu teklifi yapanların k.. s..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | millet nihata düşman olmuş hayırdır size fenerin galatanın eskilerimi yaranıyo arkadaşlar gerçek beşiktaşlılara sahip çıkacaksınız | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Oldu valla sahip çıkalım hepsine. Baki Mercimeki de geri getirtelim. Nasıl olsa vefalı kulübüz amacımız başarı değil amacımız vefa. Ha vefa demişken nihat efendi Metinden, Feyyazdan, Gökhandan, Recepten daha mı değerli ki gönderilmesin. Onlar ki bir kalemde silinipp atılmışlardı nihatın nesi onlardan değerli. Neymiş kariyeri varmış şuymuş buymuş,ee hani nerde ne işe yaradı Nihatın ispanyada gol krallığında 2. sırada olması. Bunun için bize ne gibi yararı oldu. Sürekli yaptıklarından yüzü kızaran verdiği beyanlarla kendini rezil eden bir Nihat. Neymiş yönetim ısrar etmiş. Behey adam hani beşiktaşlısın ya hani senin kendi kulübün ya neden adamları peşinden o kadar koşturttun, neden değerinin 6 katına nazlana nazlana imza attın. A tabi bunlarda beşiktaş sevgisinden kaynaklanıyo. Hiç utanmıyor ya hem Beşiktaşlıyım diyor hem de onlar beni istedi zorla geldim diyor. Daha ilk haftalarda başlık açmıştım nihat olmaz diye hala söylediğimin arkasındayım. O paraya en azından bir sezonda bize 15-20 maçı çevirebilecek adam alabilirdik. Biz kimi aldık bize bir sürü maçı çeviremeyen bitmiş birini. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | nihatı sonuna kadar eleştirim kimse de karışamaz ayrıca kendide eleştiriye açık olduğunu kişiliğime futbolculuğuna laf edilmesinin yanlış olduğunu vurgulamış bunda da sonuna kadar haklı ben nihatın gitmesini istemem ama yeni gelicek yönetim ücretinde indirime gitmesi gerektiğine inanıyorum.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |