![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, Korcan Çelikay, Filip Holosko, İbrahim Kaş, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan, Uğur İnceman, Yusuf Şimşek. Gidecem diyenin,Fazla para isteyenin yolu acik olsun.Fink,Ernst,Sivok,Ferrari disinda gitmesine uzulecegim adam yok.Onlarinda sozlesmeleri devam ediyor.Belki biraz Holosko oda hic istikrar yakalayamadi.Bu isimlere Bobo,Nobre de eklenebilir.Demirorenden onceki 15 yillik donemde gitmesine uzulmem dedigim her futbolcunun mevkiisinde cok daha iyilerini izlemistim.Hatta M.Denizlinin yerinde cok daha iyilerini gordum.O yuzden bu isimler beni kesmiyor.
__________________ YETER!!! | ||
| | |
| | #3 | ||
| alayına isyann... ÇARŞI ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Korcan serdar uğur gitsin hikaye bu adamlar ... | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | hakan,korcan,toraman,1sene daha üzülmez.holosko ve özkan kalmalı | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 57
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | iç transferde neden yorulacakmış beşiktaş. adam gibi yöneteni olsa,bu isimlerden sadece toramanı tutar,diğerleri ile masaya bile oturmaz. onların hangisi (toroman hariç) beşiktaştan dah yüksek bedelle yada aynısına oynayabilir. | ||
| | |
| | #7 | ||
| saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | toramanın beşiktaşla görüşmeden hareket ediceni düşünmüyrm holoskoyla mutlaka konuşulmalı. deli ve rüştü zaten bedava bile oynar bu saatten sonra. diğerleri umrumda değil açıkçası
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. Konu aяda tarafından (24-12-2009 Saat 18:58 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |