![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yaklaşan Kongre Öncesi , Adaylar Açıklandı.. Ve Yıldırım DEMIRÖREN Tekrar Aday Olduğunu Açıkladı.. Bazı Yönetici'ler Ayrıldı , Bazı Yöneticiler Devam Edeceğiz Diye Açıklama Yaptı. Ya ; Taraftar Temizleyeceğini Söyleyen , Taraftarı Dövdüren , Stad'a Girme Yasağı Koyduran , Beşiktaş Maçlarına Değil Renkli Takımların Maçlarına Giden , Başkan DEMIRÖREN Seçimi Tekrar Kazanırsa Ne Olur ?
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | valla bamba gene vercem diyo murat aksuya acayip sinirli hiç sevmiyo adamı ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Büyük bir ihtimalle yine YD kazanacak nolacak sonra taraftar küfüre, isyana, saç baş yolmaya devam edecek..
__________________ No one lives forever | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ona artık küfür değil şarkı gibi geliyo
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Maalesef bir otel gecelemesi ve akşam yemeğine oyunu satanlar olduğu sürece bence kesin kaznır.Zaten naylon üye dolu.Ne demek istediğim net. Ben 3 senedir sırf yönetimin tutumlarını onaylamadığımdan maçlara gitmiyorum.Çocuklarım her ne kadar kızsada, bizlerde Beşiktaşlılık duruşu var,seba kültüründen geliyoruz,kazanmak için herşey mübahtır mantığı bizlere uymuyor.. Bizler şerefli ikinciliklerimlede onur ve gurur duyuyoruz.O günlerdeki taraflıda olsalar basının teslim ettiği bir hakkımız bizlere teslin edildi ( Beşiktaş gönüllerin şampiyonu ) Çok uzatmıyayım SEVMİYORUM!. bu yönetime ısınamadım. Eğer seçilirlesede hep bir tarafım acıyacak. Bizim buradada satılık kongre üyeleri var. Tek şansımız derneklere sahip olup o gibileri derneklere sokmamak dışlama.Başka yolu yok gibi.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | inanmak istemiyorum ihtimal vermek istemiyorum demirörenin kazanmasina ama kazanirsa galiba bende sovuma baslar cok sevdigim bjk karsi cünkü bu adamin reziliklerini katlanacak sabrim yok artik
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şartlar olgunlaşırsa darbe meşrudur ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Anti militarist bir insanın. Her zaman söz milletin derim.sivilleşmeden yanayın. ergenokona karşıyım. ama söz konusu demirören ise bence darbe MEŞRU kardeşim. yerim ben o demokrasiyi.. Çünkü demirörene ![]() BEŞİKTAŞIN PARASINI VEREN YARIN HESABINI VERİR. Konu KRTL_BJK tarafından (27-12-2009 Saat 11:09 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Beşiktaş'ın parasını veren ,hesabını önce kongrede sonra da yargıda verir..onun dışında yapılamayacak şeyleri atıp tutmanın bir alemi yok..inşallah seçimde gidecekler ve Beşiktaş da bunlardan kurtulacak..ama Beşiktaş'ın kendine durumdan vazife çıkarıp,atıp tutan taraftarlardan da kurtulması lazım bence.. haa..aklıma gelmişken o sözü de yanlış biliyorsunuz..o söz,1959 yılında İsmet İnönü nün meclis konuşmasından alınmış olup aslı ; "şartlar müsavi olursa ihtilal kaçınılmaz olur" dur..ve o gün söylendiği şartlar ile bu gün arasında ilişki kuramak ise sadece komik...
__________________ ![]() Konu Karetta2002 tarafından (27-12-2009 Saat 14:06 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |