![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Ayrıca anlaşamadığımız bir nokta daha var. Golcü dediğin adam bana göre koşan adam değildir. Koşmasın, gol atsın . Adı üstünde golcü. Nobre 100 km koşsa ne olur. Bi tane ceza sahası yayının oralardan şut çekip gol attığını gördünmü ? Top boşta kalacakda..Nobrenin önünde duracakda .. Dokunacak gol atacak .. Gol Bobo'nun Fener'e attığı gol gibi olur, Lüverpool'A attığı gol gibi olur . Ve Nobre Bobo'dan iyi diyen bi adamla futbol bilgimi tartışmam ben .. Her kafa topuna zıplayıp, iki üç tanesine vurup, onu da rakibe veren .. Koşmaktan başka hiçbişey yapamayan adamın Beşiktaş'da işi yok .. Her Beşiktaşlı futbolcu iyi değildir ayrıca .. Kötü transferler yapamazmı Beşiktaş ? Baki'de mi iyiydi yani .. Gözlerinizi kapatıp yorum yapmayın, hele hele fikirleriniz uyuşmuyor diye insanların futbol bilgisine dil uzatmayın derim ben naçizhane olarak .
__________________ i dont care about anyone or anything but me .. goddamn i love me.. | |||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |