![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|   |  
|    |  #1 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 57    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |    
 ![]() Bir türlü takıma beklenen katkıyı yapamayan yıldız oyuncu, ekonomik açıdan dünyanın en pahalı oyuncusu olma yolunda ilerliyor! Oynadığı 9 maçta toplam 484 dakika sahada kalan Japon asıllı Brezilyalı’nın dakikası yaklaşık 19 bin Euro’ya geliyor. Bir türlü beklenen performansı sergileyemeyen Tabata’nın, Delgado’nun takıma dönmesi halinde gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Furkan Hacımale  |  ||
|   |        |  
|    |  #2 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 57    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Delgado Takıma Dönmeyecek Gibi Gözüküyor Tabata Kalacak Sanırım        |  ||
|   |        |  
|    |  #4 | ||
|    zɐʎaq ɥɐʎis  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006  Yaş: 44  
				 Tecrübe Puanı: 42    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     habersizlikten haber üretmeye çalışıyorlar boş boş haberler    
				__________________   Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +   |  ||
|   |        |  
|    |  #5 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009  Yaş: 37  
				 Tecrübe Puanı: 17    ![]()  |     sanane gazete lan pişirip pişirip aynı konularla takımı bölüyon sanane    |  ||
|   |        |  
|    |  #7 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008  Yaş: 43  
				 Tecrübe Puanı: 20    ![]()  |     offfffffffffff offfffffffffffff    
				__________________      |  ||
|   |        |  
|    |  #9 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009  
				 Tecrübe Puanı: 52    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Bi Koz Geçmiş Eline , Neyapacağını Şaşırmış Sürekli Aynı Haberleri , Farklı Farklı Başlıklarla Yayınlayıp , Beşiktaş'ı Karalama Çalışmalarına Devam Ediyorlar , Ama Basın'a İnat , Şampiyon BEŞİKTAŞ.    
				__________________   Besiktasforum.NET  KayıpKentinYakışıklısı.  |  ||
|   |        |  
|    |  #10 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Nov 2008  
				 Tecrübe Puanı: 19   ![]()  |     Tabata transferinden once yine yonetimden biraz umutluydum ama Tabata transferinden sonra anladimki yonetim Futbolun Fsinden bile anlamiyor..    
				__________________   Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !!  |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |