![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Bu futbolcularin tarzlarina bakilirsa mantiksiz bir takas gibi gorunuyor.Sercan acik alani seven,topla dripling yapan,kontra ataklarda etkili, bunun yaninda ilerde sirtini rakibe dayayip top tutma becerisi olmayan,hava toplarinda etkisiz bir futbolcu. Batuhan ise tam tersi ozelliklerde.Olaya boyle bakarsak Besiktasa gerekli olan santrafor tipi Batuhan. Besiktas yilda kac maci kontraatak duzeninde oynayacak? Ligdeki rakiplerin hangisi Besiktasa bos alan birakacak? Iceri gelen ortalara kafa vuracak tek silahi vermek mantiklimi? Batuhan Sercanin Bursada buldugu sansin 4te 1ini Besiktasta bulmadi.Buna ragmen cocugu infaz ediyoruz.
__________________ YETER!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Batuhan dan bi cacık olmaz..hem Beşiktaş duruşu ,ahlak diyeceğiz,hem de en önemli maçta kamptan kaçıp,pavyon süprüntüleri ile eğlenmeye giden adamı takımın ikonu yapacağız...Batuhan asla ve asla büyük takım oyuncusu olamaz..bir tek dakika extra antrenmanı yok adamın ve 10 gün önce Kanyon da gördüm..resmen fıçı gibi..bu mu Beşiktaşın ümit bağlayacağı adam..geçiniz..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sercanında batudan bi farkı yok karakter bakımından ! bursa maçı esnasında bursa caddelerinde corvette'i ile paso turlayan, bursa halkının bile şahsına küfür ettiği karaktersiz bir çocuğun teki.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Adam gibi menejerleri olsa (Erdinç Şehit gibi mesela) gelişirler..Ben Sercanın beşiktaş maçında kaçırdığı bir golden sonra notunu verdim..Sadece yetenekleri ile Korcan ın burnunun dibine kadar geldi ama ;çalışarak kazanılacak bir vuruş özelliğini gösteremedi..kendini oldum zanneden cahilin (okuldan bahsetmiyorum) teki..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | her ikiside birbirinden beter batuymus yeter artik ya genc diye yildiz yaptik sans verilse döktürürmüs tabi tabi sercani zaten sevmiyorum ciksin bakalim üc büyük klüblerin formasi altinda bir maca dakka 45 olmadan alinir anadolu takimi ile üc büyükler arasinda daglar kadar fark var hala okadar yildiz oyuncuysa Bursasporu sampiyon yapsinda görelim simdide volkan sen bursali moda yildiz oyuncu olarak Serkan aykut Samsunspor Okan yilmaz Bursaspor Gökhan Ünal Kayseri bu 3 oyuncuyuda gördük attiklari golleri sayamiyorduk 4 büyüklere gelenedek tabi Gecenyilin Sivassporun yildizi Mehmet Yildiz gelsinde atsin bakalim 4 büyüklerde gollerini Umut --Trabzonlulari deli ediyor nerde ankaragücülü Umut nerde........ aklima simdilik bunlar geldi ama niceleri var ......... topu topu anadolu takimlarindan gelip ((forvet hatti icin )) en fazla sayabilecegimiz yildiz oyuncu 20yi gecmez onlarda genc yaslarinda gelmistir yas ortalamalari 23 gecmeyen ve ilk senede formayi kapan oyunculardir gercek yildizlardir 1 yil yedek bekleyip 2 yil cosar diye hic kimse beklemesin Geldi an cosmali ((((( TABATA gibi))))))) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Batuhan a bu kadar güven ve sanki oynayınca bütün takımı kurtaracak söylemleri Batuhan üzerinde çok gereksiz bir baskı oluşturur ve kötü 4-5 performansındabu oyuncuyu bitirir. Denizli nin yaptığı ne kadar yanlışsa taraftarın da bütün umudunu Batuhan a bağlaması yanlıştır. Gerekli fizik yapıya ulaşamamış kondisyon açısından eksik takıma uyum sağlayamamış bir Batuhan oynasa da pek faydalı olamayacaktır. Ayrıca ikinci bir husus Batuhan tam formunda olsa da bu takımda kanatlar çalışmadıkça Batuhan tarzı forvetlerden nası verim almayı bekliyorsunuz. Nobre nin bile içler acısı halini görüyoruz. Eskiden karambollerden goller çıkarabilen oyuncu maç içinde nadir gelen pozisyonları da harcamaya başladı yokluktan. Bir takımın en önemli hücum gücü kanatlarıdır bizim kanatlarımız düzelmedikçe batuhan mış sercan mış geçtim Torres gelse bi derece kurtarır bizi. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
emin ol esesde dogru duzgun pas veren adam yoktu eskısehırde yasıyorum macları ızledım ama batu o ortamda bıle 8 9 gol attı 12 13 macta
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | abi bu nası karşılaştırma sen Eskişehir le BJK yi nasıl bir tutarsın Eskişehir dekinden çok daha fazla markaj altında olacak ve çok daha kapalı savunmalara karşı oynayacak. Senin takımın doğru düzgün pozisyon yaratamazsa Batuhan Zlatan da değil afedersin nasıl bir beklentidir bu Batuhan dan bizim gördüğümüzü avrupa takımları hiç mi göremiyo da bu adama milyon dolarlar yağmıyo. Batu iyi golcü ama kurtarıcı değil Beşiktaş da oynamak da anadoludan çok daha farklı bir olay. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence de karakter olarkak ikiside zibidi.! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Eğer bu Batuhan'dan para kazanabileceksek veya karşılığında futbolcu alabileceksek bence para ediyorken hemen kurtulmak lazım. Altyapıdan gelme oyuncu açlığımız ve tamamen iri fiziği sayesinde altyapıda attığı goller yüzünden fazla abartıldı. Amiyane tabirle bi yerlerini kaldıramıyor büyük takım topçusu olmaz , işin büyük takımda oynayacak karakter ve ahlak kısmına hiç girmeyelim bile .....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |