Alıntı:
_Blackseagless_´isimli üyeden Alıntı
Ben çok isterim yıldıray ın gelmesini çünkü onun bizde eski günlerine döneceğini çok başarılı olacağına inanıyorum , yusuf ta bize ilk geldiğinde herkez ağzına geleni sayıyordu vay efendim yaşlıymış nasıl alınırmış bir sürü laf sayıldı ama ne oldu yusuf geldi kendini kabul ettirdi yıldıray da aynı şekilde kendini kabul ettirecektir . |
Yav arkadaşım biz bjk kulübü olarak futbolcuları geri çevirme fabrikasıyımız allah aşkına nasıl mantıktır bu ya. inanamıyorum size ya. ya geri dönüşümü olmazsa ne olacak yazık değilmi o paralara. Hem bir şeyi merak ediyorum yıldıray almanyada ne yaptı bana bir söylermisiniz yoksa benmi bilmiyorum futbol özürlümüyüm acaba. adı var başka bir haltı yok bu yıldırayın 150 cm boyunan futbol oynatmazlar bu adama zaten. Ya arkadaş delirecem bir batuhan nobreden kötümü bir oyuncu gördük akşam nobreyi yine çalım atamaz, adam geçemez şut çekemez, bu nasıl beşiktaşın forveti halen anlamıyorum. Onuru almışız oynatsın onu işte genç bir futbolcu kazanırız o yıldıray gelsin ararım kulübü ana avrat söverim. verilen paralarda benimde hakkım var. Babalarının parası değil.