Alıntı:
_Blackseagless_´isimli üyeden Alıntı
Kusura bakmayın sahada ruh gibi gecen bobo ya methiyeler düzüp can hıraş mücadele eden nobreye sırf gol atamadı kaçırıdı diye ağır hakaretler edilmesine tahammül edemiyorum sırf bağzı bobocu arkadaşların aşırı hakaretleri ve nobre nin emeklerini yok saymaları yüzünden nobreci oldum . Biraz sert yazıyorum kusura bakmayın . taraftarın nobreci bobocu diye iki ye bölünmesi sıktı artık ama bu şekilde bölünmenin sorumlusu da yine bağzı boboculardır , çok aklı selim bobocu arkadaşlar da var onları tenzih ediyorum ama resmen Beşiktaştan fazla bobo yu sevenler var bunu anlayamıyorum futbolcular gelir geçer ama Beşiktaş hep baki kalır . Sırf bu Beşiktaş tan fazla bobo yu sevenler yüzünden bobo nun gitmesini istiyorum . |
ya bırak allah aşkına konuşma ya zerre futboL biLgn yok senn.. can hıraş mücadeLe etmiş miş.. dediğin tabire uygun oynadı da bizmi göremedk.. nedn aLLah rızası içn kaLenin dibinde %100 gol pozisyonuna kız gbi vurdu.. 2 net goL kaçırdı.. diyosun adam koştu.. koştu ama nereye koştu sadece forvetLe orta saha arasında express kurdu boş boş gitmş geLmştr.. şu koskoca forumda sen ve 1 kaç kişi hariç herks boboyu savunuyor.. (nobrEVİNE futboL senn neyine!!)