Alıntı:
RockStar´isimli üyeden Alıntı
Ey Nobre .
Sana yemin ediyorum teknik direktör olsam, seni bulunduğum ülkeye sokmam . Ben böyle beceriksiz bi adam daha tanımadım . Yeter be !
Bir değil iki değil, her maç böyle, bir şut çek de gol at .. kıçına başına tesadüfen çarpıcak da gol olucakda .. Yeter ya ..
Beşiktaş bu .. Beddua etmeyi sevmiyorum .. Ama seni de .. Seni alanıda, oynatanıda .. Alnından öperim ! |
Bende aynı şeyi Bobo için söylüyorum...Yeminlen onu ilk 11'e değil şu an Beşiktaş kadrosu içinde bulundurmam, zaten onun ilk 18'e girmesi diğer 17 kişiye ve geride kalanlara büyük haksızlıktır...Bu takımı düşünmeyen, aklı başka yerde olan oyuncuları siz hala kral diye alkışlayın, ama canla başla mücadele eden, bu forma için terini ıslatan ! birini dışlayın...Bide bi sonraki yorumunda Nobre kıvrak değil, golcü dediğin kıvrak falan olur demişin, yaf Bobo çok mu kıvrak Allahaşkına, ben sizin Bobo'ya bakış açınızı çok merak ediyorum zaten, ne buluyorsunuz bu kadar bu adamda, veya da kimsenin göremediği (bütün avrupa ülkeleri vs.) neyi görüyorsunuz, gençmiş geleceğin yıldızıymış, yaf geleceğin yıldızı olsa bu adam Türkiye'de durur mu hala, demekki hiç bir şey vaadetmiyorki ne isteyen var ne sorup soruşturan...Sizler Bobo'yu öyle bir büyütmüşsünüzki, öyle bi bakıyorsunuzki o adama, ne yaparsa yapsın sorun olmuyor sizler için...Delgado için de öyleydi zaten, sonunda taraftar ondan da vazgeçti, bakacağım Bobo'dan ne zaman vazgeçilecek...