![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #81 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ben taraftarı ateşlemesinden bahsetmiyorum lafı başka yere çekmeye gerek yok takımı ateşlemek dedim sahada maçı kazanmak için asla vazgeçmeyen sürekli mücadele eden birini görünce belki bazı oyuncular utanır da oynar hani diye söylemiştim. Bak işte Sivok a yıktılar maçı diyosun zaten benim de anlatmak istediğim tam olarak bu. Bir maçı bir oyuncuya yıkıp diğerlerini tamamen temize çıkarıyorsunuz ya işte orda film kopuyor. Ya bir tek ben mi deliriyorum Bobo nun bu hallerine bana ne ya 10 tane güzel gol atıp sahada bir sezon böle delirtcekse bobo bizi ben de onu istemiyorum ya yeminle ekrana giricektim nerdeyse be adam ayağında bir top tut az koş. Tello bi tane güzel pas at be kardeşim. Holosko bir şutun da kaleyi bulsun die hoplayıp zıplarken evet işte nobre kaçırdı ve biz kaybettik dememi mi bekliyorsun. Nobre yi eleştirmeyin demiyorum ben size zaten. Nobre gitse de anlayacaksınız ki bu takımın sorunu forvetten çok pozisyon bulmakla alakalı. Gözünüz kararmış nobre yüzünden gol atamıyoruz sanıyorsunuz. Büyük bir takım böle maçlarda en azından 7-8 tane pozisyon üretmeli ki her iddalı takım böle yapar ve golcüleri bu pozisyonlardan birini gol yapar. Ama biz 2 tane pozisyona sokuyoruz golcü dediğimiz adamları onları da atamayınca dünyanın en yeteneksiz adamı muamelesi yapıyoruz. Nobre nin türkiye liginde en fazla gol atan yabancılardan biri olduğunu inkar mı edicez. Adam altı pas içnde hiç de kolay goller atmıyor boş kale falan değil attıkları sürekli mücadele ediyor hava topuna çıkıyor omuz omuzyken vuruyor yapabildiği en iyi şeyi yapmaya çalışıyor vs vs vs. Kısacası üstüne basarak bir daha sölüyorum bana nobre şöle nobre böle demeyin ben nobrenin çok yetenekli olmadığını da iyi golcü olmadığını da 11 de oynamasının belki de yanlış olduğunu da biliyorum. Ama sahadaki o koşmaktan bile aciz oyuncularımızı görünce emin olun nobre nin koşması bile bana birşey geliyor şu takımda. En azından adam kaybetmeyi kabullenemiyor diyorum. Golü kaçırdım diye kahroluyor adam ya holosko karşı karşıya kaçırdğı gol için çıkıp da bişe diyor mu? Bobo maç boyunca tek bir top taşıyamadım şut girişiminde bile bulunamadım diye düşünüyo mu hiç ? Bu bile nobre nin o formanın içinde ne kadar yürekten mücadele ettiğini gösterir. Size nobrenin iyi topçu olduğunu kanıtlamaya çalışan yok. Nobre o sahada dışlanmayı hakeden son kişidir. | |||
![]() |
|
![]() | #82 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yemn ediyorum ya siz maçı izlemiyosunuz, ya da futboL biLgisi sizde sıfırrrrrrrrrrrr..! | ||
![]() |
![]() | #83 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #84 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() | arkadaslar niye tartisiyorsunuz anlamiyorum nobrede boboda besiktasimizin futbolculari! bu takim sadece 2 kisiden olusmuyor.. olan oldu evet hatalarimiz vardi mac berabere bitti önümüze bakalim artik.. | ||
![]() |
![]() | #85 | |||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
katılıorum renkdaş bobo ne kadar hoşuma gitsede artık gitme vakti geldi.. kendi ağzıla soyledı gıtmek ıstıyorum die tutmak boşyere olur delgado böyle .... daha ilk maçdan böyle tartışmalar cıkıyo bence daha erken bunları konusacagımıza ismail'i fln konusalım
__________________ Anti-Demirören | |||
![]() |
![]() | #86 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Gitmek isteyen bi adamdan ne verim bekliyosun sen ? Kim istemiş demişsin, Olmpyakos istedi . Nobre'yi kim istedi ? Çorum Kargıspormu ? Bobo kaç paraya alındı ? Ve şu an değeri kaç para ? Aynı şekilde Nobre kaç paraya alındı ? Ve bedavaya versen kim alır şu anda ? Bobo iyi bi transferdi, Nobre kötü bi transfer . Bobo Beşiktaş'ta iyi oynadı, gitmek istiyorsa gönerilmeli buna sözüm yok . Gitmek isteyen adamı tutmak hatadır . Ama Nobre için geçerli değil bu . Çünkü Nobre akıllı bi adam, şunun çok iyi farkında, eğer Beşiktaş beni gönderirse, Beşiktaş kalitesinde bi takımda asla oynayamam . Bu yüzden kalmak isteyecektir, futbolu bile bırakır bizde ellemesen . Nobre'nin videolarını koyan kardeşim, teşekkür ederim . Veysel Cihan yaz Youtube'a izle gollerini, aralarında bi fark görürsen selam ederim .
__________________ i dont care about anyone or anything but me .. goddamn i love me.. | |||
![]() |
![]() | #87 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Videoları yayınlamışsında içinde bir tane geçen sene kocaelispora uzaktan attığı bir gol var diğerleri hepsi altıpasta bomboş kalıp attığı goller. Yok bir yaratıcılığı yani. Bir tane asisti yok. Boş kaleye abanıp durmuş. Bunun neresi iyi beresi süper golcülük anlamıyorum. | ||
![]() |
![]() | #88 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bobonun eziklere attığı füzeyi, nobre mahalle maçlarında bile atamamıştır ![]() | ||
![]() |
![]() | #89 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nobre yi en iyisi defans a koyalım . Malum çok koşuyor pres yapıyor ya. Forvette verim alamayacağımız belli adamdan... | ||
![]() |
![]() | #90 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Sen çok biliyosun ya futbolu yeter . bir tek sen anlarsın futboldan sizin bobonuz dünya starı ama her nedense ispanya , italya , almanya , ingiltere ligi takımlarının gözü kör bobo nun o müthiiiiiiiiiiiiişşş yeteneklerini görmüyolar talip olmuyorlar . | |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |