![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||||||||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Konu _Blackseagless_ tarafından (09-08-2009 Saat 04:23 ) değiştirilmiştir.. | |||||||||
| | ||||||||||
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yemn ediyorum ya siz maçı izlemiyosunuz, ya da futboL biLgisi sizde sıfırrrrrrrrrrrr..! | ||
| |
| | #4 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Sen çok biliyosun ya futbolu yeter . bir tek sen anlarsın futboldan sizin bobonuz dünya starı ama her nedense ispanya , italya , almanya , ingiltere ligi takımlarının gözü kör bobo nun o müthiiiiiiiiiiiiişşş yeteneklerini görmüyolar talip olmuyorlar . | |||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Nobreyi kasımpaşaya bedava versen o zaman alırlar. Bobo hiç olmazsa 4-5 milyon eder. | ||
| |
| | #6 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() | arkadaslar niye tartisiyorsunuz anlamiyorum nobrede boboda besiktasimizin futbolculari! bu takim sadece 2 kisiden olusmuyor.. olan oldu evet hatalarimiz vardi mac berabere bitti önümüze bakalim artik.. | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Videoları yayınlamışsında içinde bir tane geçen sene kocaelispora uzaktan attığı bir gol var diğerleri hepsi altıpasta bomboş kalıp attığı goller. Yok bir yaratıcılığı yani. Bir tane asisti yok. Boş kaleye abanıp durmuş. Bunun neresi iyi beresi süper golcülük anlamıyorum. | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bobonun eziklere attığı füzeyi, nobre mahalle maçlarında bile atamamıştır nobre bu sene her maç ilk 11 oynasa yine de 7 golü geçemz.. | ||
| |
| | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | devam et at gözlüğü ile bakmaya bobo madalya takacak sana . Bu kadar peşin hükümlü olunmaz adamın attığı golleri bile yok sayıyorsunuz beleş gol diyorsanız . çok biliyorsanız çıkartın futbolcu lisansı siz atın o golleri . | ||
| |
| | #10 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nobre yi en iyisi defans a koyalım . Malum çok koşuyor pres yapıyor ya. Forvette verim alamayacağımız belli adamdan... | ||
| |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |