![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
yani projeler için gerekli olan maddi kaynaklar 1.5-2 yıl içinde edinilecektir. murat aksu planlarının bu doğrultuda olduğunu açıklamıştı.
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | |||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
sinirlenen taraftarlar zaten besiktasli olmiyan kendisini öyle zanneden kisilerdir Medya okudugumuz yazilari kolayca altinda kaliyoruz ve kolayylikla antiaksucular olabiliyoruz buda bi gercek.... bence 2 yil tarnsfer yapmamasi sadece besiktasin gelecegini düsünen adamin aldigi karar olur zaten katiliyorum transfer istemiyorum ben borcun yarisi bitmeesi veyada zaten borc kolay kolay ödenemez ama makul bir borc kalirsa sorun olmaz ama en önemlisi alt yapinin basarili olmasini diliyorum ....... Aksuya tam destek ..... | |||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
BABASINDAN GELEN BİR ZENGİNLİK. göreceksin gün gelir babasının parasını da bitirir bu adam. Bence paraları bu kadar kolay harcamasının sebebi de bence babadan gelen zenginliğin verdiği psikolojidir. | |||
| | |
| | #4 | ||
| saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | bu sezondan tek beklentim murat aksunun bu seçimden alnının akıyla başkan olarak çıkması.. ne iki kupa nede başka bişey no yd no cry
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | demirören kesinlikle kazanir Hic umut baglamayalim aksu nekadar sag duyu beklesede oylar demirörenden yana kullaniolacakdir eeee ekmek parasi kim para kazanmak istemezki demirörenle 1 verip 5 aliyorlar olan besiktasimiza oluyor bu sistemi cok güzel uyguladilar healal olsun demirörene adam nekadar basarili oldugu belli nede olsa is adami para nerden gelirse gelsin diyor sanki besiktas kendi sirketi kaybederse kaybetsin sonucda kendisini klat kat parakazanmiyor mu biz taraftarda bu adam sirketini nasil yönetebiliyor diyoruz ........ Adam isinde profesyenel kimse buna itiraz etmesin Demirören acik ara kazanir ........Besiktas bu sistemle 2015 olmadan ikinci lige kadar düser Hic kimseninde gidi cikmayacak gercek besiktaslilar nerde nerde olacak uyuyorlar evlerinde sahsen ben kendim besiktasliyim ve sevgim sonsuz ama her sey sevgiyle bitmiyor yurt disinda yasiyorum ve yilda 1 kez besiktas formasini aliyorum bu yeterlimi sizce gercek besiktasli olabimem icin Ne yazik ki suanda gercek besiktaslilik kombine alan her maca giden ve her yil cikan 2 veya 3 yeni formalarini alan bjkstoreden boll boll alisveris yapan kisilerdir ........ konu biraz kaymis ama olsun | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence murat aksu da proje geliştirererk bu kadar borcu ödeyemez; bu kadar borc kapanmaz, tek care besiktasın menkulleriniş satacaklar bu belli,130 milyon euro dan bahsediyolar, birde bir kaç sene sonraki alacakları da almışlar, düşünsenize,murat aksu nereden bulacak bu kadar parayı imkansız, bence aklı basında adamlar lazım,bir aday kalkıp ben bunu kaparım öderim derse o bilin ki yalan söylüyor, birde şunu anlamıyorum yok barselona nın baskanı realin baskanı zengin mişde oradan yırtıyolar mış yahu dünyanın en büyük klubü mali yönden m.united,ki buda şirket gibi yönetiliyor başkandan para almıyor, keza barselonadca öyle ,laporta cebinden paramı koyuyor sanıyorsunuz, keza bayern munich,arsenal,o.lyon ajax bunlar hep kendi başına kendi yagıyla kavruluyor, real bir istisna bence,nede olsa ispanya kralının takımı.ama kalkıp baskanın cepten para harcadıgını sanmam, chelsea ise daha 10 senedir meydanda abramovich muslugu kaparsa ne olacak görmek lazım.. demirören bir daha secilirse,yaptıgı hatalardan ders almayacak ve düşünecek ki ya ben neyaparsam yapayım herkes arkamda ve demekki dogru yapıyomusum o zaman devam diyecek ki bu da sonumuz olacak.. neyse hakkımızda hayırlı olsun herkese saygılar | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |