![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | denizlinin Allah belasini versin diyecegim bela okumak iyi degil diyorlar, ama bir insan bukadar besiktas düsmani olabilir, adam besiktasin gelecegini köreltmek icin elinden geleni yapiyor, birde ciktilar bu adama besiktasli dediler ya, hicbir zaman inanmadim hicbirzamanda inanmayacagim bu denizlinin besiktasli olduguna...gol yedigimizde gülen, yenildigimiz her mac sonu cikip gülerek sacma sapan aciklamalar yapan, 17 haftada 2 kere üst üste ayni kadroyu cikarmayan, besiktasin altin degerindeki okadar genc futbolcusuna 1 dakika bile sans vermeyen bir adamin besiktasli olduguna inamiyorum vede olamaz zaten | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne kadar aptal bir transfer politikamız olduğunu en iyi şekilde anlatan bir örnek madem oynatmayacaksın niye aldın?! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
.::Huzur::. ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dün gördük Erkanın nasıl iyi oynadığını.Gönderilirse diyecek bir şey yok !
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bazılarını hakkaten anlamıyorum..Daha 21 yaşında , İsveçten gelmiş,doğru düzgün Türkçe konuşamayan bir oyuncuyu konuşurken,Madem oynatmayacaksın niye alıyorsun hoca ?? diyebilen bir zihniyeti kabul edemiyorum..konuştuğumuz adam 28 yaşında ki Erhan Güven veya 29 yaşında ki Tabata olsa bir nebze anlarım..yaw bu çocuk 21 yaşında geçen sene Türkiyeye gelmiş bi durun hele..Dünde izledim bu çocukta yetenek var,doğru çalışmalar yapılırsa,fiziğini geliştirirse birşey olur..Onun için kiralık verilebilir..Satılmasına gönlüm razı olmaz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
Konu ferres tarafından (07-01-2010 Saat 16:05 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Günümüzde Futbol için en büyük düşman ‘’ Futbolun endüstriyelleşmesiyle beraber gelen amatör ruhun,spor ruhunun kaybedilmesi’’ bundan 15 sene önce ki Futbol vizyonu ile günümüzde ki Futbol vizyonu arasında dağlar kadar fark var..yani 15 sene önce ‘’şu takımda Gençler oynasın 15.olalım ama geleceğimizi kurtaralım’’ diyebilirdik ancak Günümüzde 3 hafta işler kötü gittiğinde neler yaşanıyor görüyoruz..yöneticilerin ne kadar amatör,spor yönetiminden ve klüp idareciliğinden bihaber olduğunu biliyoruz..Taraftar ve Medyanın baskısıyla klüplerde ne skandallar olduğunu biliyoruz..Maalesef böyle bir ortamda gencecik çocukları bu baskıya maruz bırakmamak,futbol hayatlarını sağlıklı bir şekilde idame ettirebilmek için en azından 1-2 sezon tecrübe kazanması için kiralanması uygun bana göre..Hangi taraftar istemez, takımında genç futbolcuların başarılı olduğunu görmeyi,takımına katkı sağlamasını,başarılarda pay sahibi olmasını,Türk ve Dünya sporuna kazandırmayı, amaa böyle bir ortam yok Türkiyede anlatmak istediğim bu.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 21 degil 24 yasinda
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 24 müş neyse.. anlatmaya çalıştığım şey genç bir futbolcu olması..23 yaşındayken 400.000 Avro ya alınmış..İsveç genç milli takım oyuncusu bu çocuk.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |