![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | murat aksu nun listesindeki faruk pala istifa etmis, gulengul altinsay ve metin albayrak da istifa etmeyi dusunuyorlarmis.. nedenleri ise cok dogru.. acikcasi son umut aksunun daha secime gitmeden listesindekilere hukmedemesi bana insallah secilmez dedirtiyor. ama oteki taraftan secilecek kisinin yildirim demiroren olunca da iki kere dusunuyorum..offf offfff.. allahim bi mucize olsa da secim iptal olsa ve yeni duzgun bir baskan adayi ciksa,
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Inanin M.Aksu ve ekibi cok iyi seyler yapacaklar ama umarim secilir cünkü daha halen demirörene oy veren oy satan yada üye yapilarak oyu kulaniyorlar..bu duruma artik dur demiliyiz.. ah ah pazar gelse ve aksam butün kanalarda alt yazi gecse: "Besiktasin yeni Baskani secti..M.Aksu"!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
Açıkcası nedenini hiç doğru bulmuyorum.. Faruk bey bunu seçimi kazanma adına yapılan ucuz bir hareket olarak yorumlamış.. Esas Aksu ve ekibi yönetimi ibra etse bu kadar söylenen sözler boşa gitmiş olacaktı, hiç inandırıcılığı olmayacaktı.. Sen bu yönetim Beşiktaşı uçuruma sürüklemiş, tarihin en kötü yönetimidir diyeceksin, başkanın verdiğim parayı ertesi gün isterim diyecek sonra da bu yönetimin yaptığı herşey doğrudur deyip ibra edeceksin bu ne yaman çelişki olurdu.. Bu kadar insan niye yırtınıyoruz ki ozaman.. Faruk bey, bundan sonra aday olacakları da tedirgin ederiz, zor durumda bırakırız demiş.. Evet öyle olmalı zaten.. Bu iş babasının aldığı oyuncakla oyanayan çocukların işi değil.. 20 milyonluk bir camiaya yüz milyonlarca dolarlık bir değere başkanlık ediyorsun.. Sayın Demirören'in yaptığı gibi keyfi şekilde, düşünmeden hareketlerle yönetecek yönetimler ve başkanlar gelmesin zaten bir daha.. Madem her yönetim ibra edilecek diye bir kural var.. Niye mali kongre diye birşey var.. Niye oylanıyor ki.. Otomatikmen ibra edilsin herkesin kafası rahat olsun.. Var mı böyle bir mantık.. | |||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() | demirörenin listesi yamyamlarla dolu. murat aksu'nun listesinde bilinçli akıllı kişiler var ama murat aksuya güvenemiyorum
__________________ | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Okudum..son derece terbiyesizce ve trübüne oynayan bir yazı..Benim ,senin veya bizim gibilerin Demirörene karşı olma sebebi ile Turgay Demir inki çok farklı..bundan 6 ay öncesine kadar kimlerin kapısında dolaştığını da yazsın ki bilelim kime neden karşı olduğunu..
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Turgay Demir kendi çıkarları doğrultusunda hareket eder. Demirören den bir beklentisi vardır, yerine gelmeyince de eleştirmiştir. Turgay Demir'e fazla güvenmemek gerek ama Hasan Arat'ın mali kongrede yaptığı konuşmayı baştan sona dinlemenizi öneririm. | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Demirörenin listesi hayatta murat aksunun listesinden üstün olamaz.isimleri yeni duydunuz diye adamlar tecrübesiz,işbilmez mi oluyor sanki.araştırın bakın.çok kaliteli bir listesi var murat aksunun.ayrıca demirörenin o kaliteli dediğiniz ünlü menfaatçilerle dolu listesi de 3 aya kalmaz yerle bir olur.bunun örneğini çokca gördük.sadece ve sadece seçim listesidir bu.huylu huyundan vazgeçermi?aksu aday olmasaydı da demirören yine tek başına girseydi yine de değiştim,hatamdan ders aldım diyecekmiydi?Yapmayın arkadaşlar gözünüzü seviym.Bu adamdan başkan maşkan olmaz.Hele bizim gibi köklü bir çınara bu adam yedek listeden bile girecek bir mantığa sahip değil.Bir şeyi zorlamanın bir mantığı yoktur.olmuyosa olmuyodur.Bu adam hep böyle kalacak.Eğer b dönemde seçilirse zaten bu bizim bitişimiz demektir.Borçlar bu 3 yılda rahat ikiye katlanır.yine çok kötü futbol,sıradan isimlere büyük paralar vs.ama bu noktada değişim şart.Allahın emri oldu artık.İnşallah murat aksu başkanlığa seçilir.kongreye katılımdan umutluym şu ana kadar. Bu kadar şans verilen bir başkan ve yaptıkları da ortada.Yaptıkları yapacaklarının garantisi diyelim hatta.Daha da bi şansı hakediyor diyenler? Peki murat aksu bu kadar çabasıyla ve cesaretiyle ondan daha fazla bu şansı haketmiyormu??? | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 5279 kişi! 3 senede bir lütfen oy kullama görevini yapmayacaksan, başka ne işe yararsın. 5279 kişi başkan adaylarının herbirinden daha fazla oy demek. 5279 kişinin şikayet etmeye ve takımı eleştirmeye hakları yok.Herşey ellerindeydi.Demek ki memnunlar gidişten
__________________ HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ MuTLu aşK YokTUr BEŞİKTAŞK VARDIR | ||
| | |
| | #10 | ||
| Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | “STAT PROJEMİZ DEMİRÖREN’İNKİNDEN FARKLI” İnönü Stadı projesinin önünü kestiği yönündeki iddialara sert tepki gösteren Murat Aksu, “Saçma ve komik ithamlar. Beşiktaş’ın hiçbir projesinin önünü kesmem. Her projeye seçilemesem bile yardım etmeye devam edeceğim. Bizim stat projemiz Yıldırım Demirören’in projesinden çok farklı. İzin verilmeyen eski açığın haricindeki üç tribünü sırasıyla yenileyerek çağdaş bir stat yapacağız. Yanlış anlaşılmasın diye kendi yöntemimizle ilgili olarak bir girişimde bulunmadık. Seçilemezsek diğer yönetimin işini zorlaştırmayalım diye” dedi. “SİYASET KARIŞTI DİYENLER İSMAİL ÜNAL’IN ADAMLARINI YÖNETİME ALDI” Murat Aksu, Yıldırım Demirören’in “Seçime siyaset karıştı” sözlerini bir kez daha eleştirerek şunları söyledi: “Beni yönetici yaptığında siyaset karışmıyordu da ben karşısına çıkıp başk[/url]an adayı olduğumda mı siyaset karışıyor? Benle ilgili bir tek vali, emniyet müdür, bürokrat baskı yaptıysa çıkıp açıklasınlar. Açıklayamazlar. Ama ben açıklarım. Mevcut Beşiktaş Belediye Başkanı bir siyasidir ve Yıldırım Demirören’e baskı yapıp adamlarını yönetim listesine sokmuştur. Sonuçta bu iddialara gülüp geçiyorum. Benim tek partim Beşiktaş, tek rengim siyah beyaz. Şimdiye işlerime siyaseti karıştırmadım bundan sonra da karıştırmayı düşünmüyorum” diye konuştu. “FULYA DAVALARININ TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ” Fulya Projesi’nin kendisini en çok rahatsız eden konuların başında geldiğini söyleyenMurat Aksu, “Benim ikinci başkan olarak imza attığım sözleşmeden sonra çok şey değişti. İnşaat alanında büyük bir artış oldu Beşiktaş’a geçmesi gereken haklarla ilgili bir girişim yapılmadı. Genel kurul üyelerinin açtığı mevcut davalar var. Bu davaların sonuna kadar takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı. “BEŞİKTAŞ TV ULUSAL KANALLARLA YARIŞACAK” Murat Aksu Beşiktaş TV ile ilgili projelerine de değinerek Ali Baransel, Gülengül Altınsay ve Mine Vargı gibi sektörün güçlü isimleriyle birlikte Beşiktaş TV’yi ulusal kanallarla yarışacak konuma getireceklerini vurguladı. Radyospor __________ Konu BЦЯΛƧı IПöПü tarafından (27-01-2010 Saat 22:17 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |