![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Demirorenin siyaset karisti aciklamasi gercekten cok sacma. Aksu senin yonetimindeydi o zaman siyaset karismadida simdimi karisiyor. Ayrica Besiktasimizin belediye baskaninin kulup icinde rolu oldugu biliniyor. Cok sacma ve yersiz bi yaklasim | ||
| | |
| | #2 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BEŞİKTAŞ`IN YENİ REKORU Beşiktaş, pazar günü Türkiye’nin katılımı en yüksek kongresini yapacak. Yıldırım Demirören, kesinleşmiş aday listesini Divan Kurulu’na sundu. Murat Aksu ise geçen hafta belirlediği ekibini basına tanıttı. BEŞİKTAŞ Kulübü, 31 Ocak Pazar günü yeni başkanını seçecek. Kayıtlı 12 bin 800 üye siyah beyazlıların önümüzdeki 3 yılının kaderini çizecek. Oy kullanma hakkına sahip üye sayısı bakımından ezeli rakiplerine fark atan Beşiktaş’ta, başkanlık için Başkan Yıldırım Demirören ile eski yöneticilerden Murat Aksu yarışacak. Murat Aksu, yönetim kuruluna aldığı isimleri geçen hafta Divan Kurulu’na vermişti. Listesine aldığı isimlerde herhangi bir değişiklik yapmadı. İki dönem yürüttüğü başkanlık görevine üçüncü kez talip olan Başkan Yıldırım Demirören ise, dün kesinleştirdiği yönetim kurulu aday listesini Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz’e teslim etti. Eski yönetimden 3 kişi Demirören, mevcut yönetiminden yalnızca 3 ismi yeniden aday listesine alırken diğerleriyle yollar ayrıldı. Siyah beyazlı kulübün şu anki yönetiminde görev alan Ertunç Soğancıoğlu, Hakan Aksoy ve Şeref Yalçın, Demirören’in yeni yönetim kurulu aday listesinde de bulunuyor. Aksu ekibini tanıttı 18 kişiden oluşan yönetim kurulu aday listesini geçen hafta açıklayıp Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz’e teslim eden Murat Aksu, göreve talip olduğu ekibiyle birlikte dün basının karşısına çıktı. The Ritz Carlton Oteli’ndeki toplantıda önce Murat Aksu söz aldı. Ardından yönetim kurulu aday listesindeki 18 kişi tek tek kürsüye çıkarak kısa konuşmalar yaptı. Kongre için servis hizmeti BEŞİKTAŞ Kulübü’nün 30 Ocak Cumartesi günü Harbiye’deki Lütfi Kırdar Kongre Sarayı’nda saat 10.00’da başlayacak Mali Kongre ve 31 Ocak Pazar günü Akatlar’daki BJK Cola Turka Arena’da saat 10.00’da başlayacak olağan seçimli genel kurul toplantısına üyelerin rahatça ulaşmaları için servisler hizmet verilecek. Yeni anlayışla 2023’e Yıldırım Demirören, “Beşiktaşımızı 120. yılına hazırlamak için yeni bir ekiple yola çıktık” dedi. BEŞİKTAŞ Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, hatalardan ders çıkararak yollarına devam edeceklerini söyledi. Görev süresi içinde 5 kupa kazandıklarını, Akatlar, Fulya ve BJK İnönü Stadı’nın büyütülmesi projelerini hayata geçirdiklerini anlatan Demirören, şunları söyledi: “Doğru yolda olduğumuza inanıyoruz. Hatalardan ders çıkararak yolumuza devam etmek istiyoruz. Öncelikle eski yönetici arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Mutluluğu, üzüntüyü hep birlikte yaşadık. Yeni bir anlayışla, Cumhuriyetin 100. yılı, Beşiktaş’ın 120. yılı olan 2023’e Beşiktaşımızı hazırlamak için yeni bir ekiple yola çıktık.” Muhteşem bir ekip kurduk Murat Aksu, “Her biri kendi sektöründe uzmanlaşmış kişilerden oluşan muhteşem bir ekip kurduk” dedi. BEŞİKTAŞ camiasının eskimiş, yıpranmış yüzlerden bıktığını, yeni yüzler, yeni bir ekip istediğini savunan Murat Aksu, “Biz de bu sese kulak verdik. Her biri kendi sektöründe profesyonelleşmiş, uzmanlaşmış kişilerderden oluşan muhteşem bir ekip kurduk” diye konuştu. Murat Aksu, şöyle devam etti: “Biz, ‘Beşiktaş’tan ne alırız’ diyen değil, ‘Ne veririz’ diyenlerden oluşan bir ekip kurduk. Beşiktaş’ta gerçek anlamda değişimi gerçekleştirebilecek insanlarla yola çıktık. Beşiktaş için yola çıktığımızda camiamıza iki söz verdik. Beşiktaş’a yakışır bir liste yapmak ve Türk sporuna örnek olacak projeler üretmek.” İŞTE LİSTELER DEMİRÖREN’İN LİSTESİ Yıldırım Demirören Yaş: 45 Meslek: Sanayici, iş adamı Metin Keçeli Yaş: 61 Meslek: Müteahhit Erdoğan Toprak Yaş: 51 Meslek: Müteahhit, eski bakan Serdal Adalı Yaş: 45 Meslek: İşadamı Ertunç Soğancıoğlu Yaş: 52 Meslek: Yönetici Fahrettin Curoğlu Yaş: 69 Meslek: Şekerbank eski Gen.Müd. Engin Baltacı Yaş: 57 Meslek: DGM eski Başsavcısı Prof.Dr.Mete Düren Yaş: 47 Meslek: Doktor Alaaddin Aykaç Yaş: 35 Meslek: Yönetici Doğan Küçükemre Yaş: 47 Meslek: İş adamı Hakan Aksoy Yaş: 44 Meslek: Tekstilci Şeref Yalçın Yaş: 44 Meslek: İş adamı Necip Sever Yaş: 49 Meslek: İş adamı Cengiz Zülfükaroğlu Yaş: 48 Meslek: Ticaret Emin Önal Yaş: 53 Meslek: Müteahhit Orhan Saka Yaş: 61 Meslek: Müteahhit Sinan Vardar Yaş: 61 Meslek: Turizmci Mehmet Soysal Yaş: 46 Meslek: Gazeteci Ahmet Akpınar Yaş: 52 Meslek: Avukat MURAT AKSU’NUN LİSTESİ Murat Aksu Yaş: 41 Mesleği: Avukat Ali Baransel Yaş: 70 Mesleği: Danışman Murat Akdoğan Yaş: 47 Mesleği: İş adamı Kemal Gencer Yaş: 56 Meslek: İş adamı Emre Berkin Yaş: 49 Meslek: İş adamı Merdan Araz Yaş: 56 Meslek: İş adamı Faruk Pala Yaş: 67 Meslek: Tekstilci Gülengül Altınsay Meslek: Spor yazarı Bahri Büyükhanlı Yaş: 57 Meslek: Turizmci Koray Deniz Yaş: 50 Meslek: Armatör Mahmut Arslan Yaş: 57 Meslek: İş adamı Ahmet Nur Çebi Yaş: 51 Meslek: İşletmeci Dündar Yetişener Yaş: 51 Meslek: İş adamı Adnan Dalgakıran Yaş: 48 Meslek: İş adamı Mine Kürkçüoğlu Meslek: Film Yapımcısı Cihat Kumuşoğlu Yaş: 31 Meslek: Mali Müşavir Ender Çolak Yaş: 45 Meslek: Yönetici Metin Albayrak Yaş: 46 Meslek: İnşaatçı Kadir Kılıç Yaş: 47 Meslek: Yönetici | ||
| | |
| | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | MURAT AKSU BOMBALADI Beşiktaş Başkan Adayı Murat Aksu, Radyospor’da katıldığı programda çarpıcı açıklamalar yaptı. “STAT PROJEMİZ DEMİRÖREN’İNKİNDEN FARKLI” İnönü Stadı projesinin önünü kestiği yönündeki iddialara sert tepki gösteren Murat Aksu, “Saçma ve komik ithamlar. Beşiktaş’ın hiçbir projesinin önünü kesmem. Her projeye seçilemesem bile yardım etmeye devam edeceğim. Bizim stat projemiz Yıldırım Demirören’in projesinden çok farklı. İzin verilmeyen eski açığın haricindeki üç tribünü sırasıyla yenileyerek çağdaş bir stat yapacağız. Yanlış anlaşılmasın diye kendi yöntemimizle ilgili olarak bir girişimde bulunmadık. Seçilemezsek diğer yönetimin işini zorlaştırmayalım diye” dedi. “SİYASET KARIŞTI DİYENLER İSMAİL ÜNAL’IN ADAMLARINI YÖNETİME ALDI” Murat Aksu, Yıldırım Demirören’in “Seçime siyaset karıştı” sözlerini bir kez daha eleştirerek şunları söyledi: “Beni yönetici yaptığında siyaset karışmıyordu da ben karşısına çıkıp başkan adayı olduğumda mı siyaset karışıyor? Benle ilgili bir tek vali, emniyet müdürü, bürokrat baskı yaptıysa çıkıp açıklasınlar. Açıklayamazlar. Ama ben açıklarım. Mevcut Beşiktaş Belediye Başkanı bir siyasidir ve Yıldırım Demirören’e baskı yapıp adamlarını yönetim listesine sokmuştur. Sonuçta bu iddialara gülüp geçiyorum. Benim tek partim Beşiktaş, tek rengim siyah beyaz. Şimdiye işlerime siyaseti karıştırmadım bundan sonra da karıştırmayı düşünmüyorum” diye konuştu. “FULYA DAVALARININ TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ” Fulya Projesi’nin kendisini en çok rahatsız eden konuların başında geldiğini söyleyenMurat Aksu, “Benim ikinci başkan olarak imza attığım sözleşmeden sonra çok şey değişti. İnşaat alanında büyük bir artış oldu Beşiktaş’a geçmesi gereken haklarla ilgili bir girişim yapılmadı. Genel kurul üyelerinin açtığı mevcut davalar var. Bu davaların sonuna kadar takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı. “BEŞİKTAŞ TV ULUSAL KANALLARLA YARIŞACAK” Murat Aksu, Beşiktaş TV ile ilgili projelerine de değinerek Ali Baransel, Gülengül Altınsay ve Mine Vargı gibi sektörün güçlü isimleriyle birlikte Beşiktaş TV’yi ulusal kanallarla yarışacak konuma getireceklerini vurguladı. | ||
| | |
| | #4 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Demirören'in ikinci adamı Serdal Adalı, iki dünya yıldızı sözü verdi... FANATİK'e açıklamalarda bulunan Adalı, “Ağzımızdan çıkanların hepsi yerine gelecek. İki dünya yıldızı alacağız. Taraftarımız takımıyla gurur duyacak. Çünkü onlar bizim kalbimiz” dedi. ![]() Beşiktaş’ta kongre tarihi yaklaşıyor, heyecan artıyor... Başkan Yıldırım Demirören’in listesinde yer alan ve yönetimin en önemli isimlerinden biri olarak gösterilen Adalı Holding’in Başkanı Serdal Adalı, FANATİK’e bomba etkisi yaratacak açıklamalarda bulundu. Dünyaca ünlü iki transfer sözü veren Adalı, “Messi’yse Messi, Ronaldo’ysa Ronaldo... Maliyeti önemli değil. Tabii ki bu oyuncular olmayabilir ama tüm dünyada yankı uyandıracak iki dünya yıldızı alacağız. Bizim için maliyet artık sorun olmayacak. Taraftarımızın bu yönde rahatsızlığı var. Rakiplerimiz iyi oyuncular alıyor. Ama biz onlardan çok daha üstün iki transfer yapacağız. Taraftarımız ile kulüp arasındaki soğukluğu noktalayacağız. Tribünlerimiz takımıyla gurur duyacak. Çünkü onlar bizim kalbimiz. Taraftarımız hem oyuncularıyla, hem de başarılarıyla gurur duyacak” diye konuştu. Transferlerin sadece iki dünya yıldızıyla sınırlı kalmayacağını dile getiren Adalı, “İki dünya yıldızının yanı sıra altını da güçlü isimlerle dolduracağız. Bu işin geri dönüşü yok” ifadesini kullandı. ‘Bütün ağırlığımızı futbola vereceğiz’ Stat konusunda da açıklamalarda bulunan Adalı, sözlerine şöyle devam etti: İnönü Stadı için projemiz bekliyor. Hazır... Maliyeti de ayarladık, hiçbir sorun bulunmuyor. Üç sene içerisinde dünyanın en güzel kompleks statlarından biri hem ülkemizde, hem de Beşiktaş’ın hizmetinde olacak. Bütün ağırlığımızı futbola vereceğiz. Çünkü taraftarlarımızın da, camiamızın da isteği bu yönde. Hem şahsi, hem de yönetim olarak yatırımlarımızı yapacağız. Bunu da herkes görecek. Alacağımız oyuncuları, stadımızı, icraatlarımızı gerçekleştireceğiz... Orhan Yıldırım
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
| | |
| | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2009 Yaş: 58
Tecrübe Puanı: 16 ![]() |
Alıntı:
Yıldırım Demirören'in listesinde Beşiktaşın ağırlıklı isimleri var ki bu mutlaka gerekli.öte yandan bu sorumsuz,etkisiz,beceriksiz yönetimi sona erdirip yepyeni tertemiz bir yönetim vaat eden Murat Aksunun listesinde camianın ağırlıklı isimleri yok.Daha düne kadar ismi Beşiktaş camiasında duyulmamış Murat Aksu ortaya çıkıyor ve Beşiktaş Başkanlığına talip oluyor.Pek inanasım gelmiyor.Bence Metin Keçeli Başkanlığa aday olmalıydı. Demirörenin listesinde olmamalıydı; Gönlümden geçen başka isimlerde var.Tuncay Özilhan,Hikmet Çetin | |||
| | |
| | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #7 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() |
İki dönem yaptığı başkanlığı boyunca yaptıkları ve yapmadıklarıyla sürekli camianın gündemindeydi. “Galatasaray ligi, biz kupayı alalım” sözü geniş yankı uyandırdı, Tabata’ya ödediği 8 milyon Euro’luk bonservis nedeniyle tribünlerle arası açıldı. Kulübe cebinden verdiği borç hep söz konusu edildi... Kendisini eleştirenlere, “Projelerinizi hazırlayın, kongrede açıklayın” diyerek meydan okudu. Eleştirildiği dönemde bile göreve devam kararı alan Yıldırım Demirören, seçime saatler kala görüşlerini FANATİK’le paylaştı... ‘Asker benzetmesi çirkin’ “Hep diyorum, doğru gittiğimiz yolda, yanlışlarımız ve hatalarımız oldu. Ancak çalışan insan hata yapar. Bizim işimiz gücümüz Beşiktaş olmuş. Şunu herkes iyi bilsin. Kavgayla, tehditle, gürültüyle belden aşağı vurmakla bu kulüpte kimse prim yapmaya kalkmasın. Geri teper... Buna asla izin vermem. Sayın Aksu, her üyenin olduğu gibi başkanlık yapma düşüncesini hayata geçirmiştir. Ancak siyaseti işin içine çekmiştir. Üyelere kimse, ‘Başkanın askerleri’ diyemez. O zaman sorarlar, Demirören’e oy verenler askeri de, size verenler kimler? Böyle bir yaklaşım olabilir mi. Başkaları belki bunu söyleyebilir. Ama bir başkan adayına hiç yakıştıramadım. Bu kulüpte hiçbir üyenin oyu, başkaları tarafından ipotek altına alınamaz.” ‘Eleştiriye açığım, ama...’ “Sayın Aksu yıllarca ikinci başkanlığımı yaptı. Şimdi konuştuklarını hayata geçirmek için o zaman neden bir şey yapmadı? Eleştirdiği konuların altına neden imza attı? Elbette eleştiri olabilir. Bugün yönetimde beni en çok eleştiren kişiler de var. Bu benim için ayrı bir gurur... Demek ki, doğruyu gördü ve geldiler. Her zaman eleştiriye açık, ancak belden aşağı vurmaya karşı bir insanım.” ‘Seçim yatırımı yapmam’ “Seçim yatırımı hiç yapmadım. Kulübün geleceğini nasıl sağlam temellere oturturuz diye düşünüyorum, buna kafa yoruyorum. Zaten ekibimi de bu şekilde kurdum. Bu iş için çaba sarfeden herkese saygımız var. Ancak Sayın Aksu’nun, ‘Benim ekibimdekiler vermeye, karşıdaki listedekiler almaya gelmiş’ sözleri çok çirkin ve kabul edilemez.” ‘Destek bekliyoruz’ “Artık klasik başkan olmayacağım. Camianın başındaki kişi olarak liderlik kimliğine gireceğim. Yönetim kurulu, tam yetkili çalışacak olan istişare kuruluyla ortak çalışacak. Yönetim tamamen profesyonelleşecek. 55 yıllık özlemi bitirip, Fulya’yı yaptık. Engel olmaya kalktılar. Şimdi İnönü’de aynı şeyi izliyoruz. Oysa buralar benim değil, Beşiktaş Kulübü’nün... Bugün biz varız, yarın yokuz. Bu konuda herkesten destek bekliyoruz.” ‘Futbol Tekin’e bağlanacak’ “Metin Tekin sportif direktör olarak göreve başlayacak. Futbolda sadece A takım değil, tüm branşlarda en üst yetkili olacak ve profesyonellerle çalışacak. Yönetimde artık herkes tam yetkiyle görev yapacak. Ortak hareket edilecek. Ben dedim oldu dönemi artık bitti. Hatalar geride kaldı. Beşiktaş’ın ufku açılacak.” ‘Her zaman hizmete hazırım’ “Sonuçta bu bir yarış. Üyelerimizin vereceği oylar sonucu belirleyecek. Yeniden görev istiyoruz. Yarım kalan işlerimizi tamamlamayı planlıyoruz. Projelerimizin hepsini hayata geçirmek için üç yıl daha yetki almayı bekliyoruz. Sonuç ne olursa olsun, kazanan Beşiktaş olsun. Çünkü bu kulüp benim hayat tarzım, herşeyim. Tribünden gelen bir başkan olarak, her zaman kulübümün hizmetinde olacağım.” ![]() su gulusteki samimiyetsizlige bakin bide demiski hatalarimiz geride kaldi bizde biliyoruz geride kaldigini sen yeniden hata yapmayacam diyonmu onun garantisini ver
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| | |
| | #8 | ||
| B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dogru demıss ![]()
__________________ T3QİN | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | duygusal numarasini sökiyor bizlere insallah bu numaraya kanmazda bu adami secmezler
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |