![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 53 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Allah Allah , Orada Oturdu diye İlla " DESTEKLIYOR " Demek mi lazım ? Birileri Dolduruşa gelip yazmış kafasına göre.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | hararetli bi şekilde alkışladı dıyor ayrıca lıgtvde mzlı kongreyı ızledım aksu ve demıroren taraftarları sag ve sol olarak ayrı oturuyorlardı
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alen Demirören i zaten desteklemiyor muydu eskiden beri ? Yani desteklemese de hiç bir zaman ona karşı keskin yorumlarda bulunmadı ki ben çok şaşırmadım açıkçası. Demirören yönetimindeki isimlerle arası daha iyi ayrıca Alen in onları destekleyebilir bize garip gelse de normal aslında. | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben artik hic biseye sasirmiyorum nedense, bu kilübun icini yüzsüzler iki yüzlüler, cikarcilar sarmis
__________________ | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Dogrudur. Ben hic alenden Demiroreni elestiren bi soz duymadim. Hep dedigi sey yonetimin hatalari olabilir. Gerisi yok. Hatasi oldugunu bizde biliyoruz. Zaten forzabesiktas forumu da bu yuzden bi zaman bolundu. | ||
| | |
| | #8 | ||
| saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | arkadaşlar şu unutulmamalıdır ki ibra oylamasında olumlu oy kullanmak mevcut yönetimi desteklemek anlamına gelmez. hepimizin malumu olarak murat aksunun listesinde yer alan faruk pala da yönetimin ibra edilmesinden yanaydı.. olumlu oy kullananlar, ibrayı beşiktaş markası için hassas bi konu olarak değerlendirmiş ve yönetimi destek amaçlı değil beşiktaş adının zedelenmemesi için olumlu oy kullanmış olabilirler. bunun sonucunda gelen hararetli alkış kesinlikle yönetimi tebrik amaçlı değildir.
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Varoalan yönetimin mevcut borcu ortadadır ibra etmek ve desteklemek Beşiktaş markasını zedelemek veya zedelememekle alakası yoktur bence ibra edilmesi demek varolan yönetimin ekmeğine yağ sürmek bundan sonrası olası yönetimi bu ağır borçla devam etmesi demektir kaldıki arkadaşların bazıları sırf Alen için Beşiktaş'ın markasından bahsediyorlar madem ortada bir marka var şunuda unutmayın Beşiktaş'ın gelirleri "temlik"altındadır iki yıllığına bu olay markayı zedelemiyorda "ibra"mı markayı zedeliyor bırakın bu işleri işin ilginç yanı Dertören yönetimini geldiği günden beri destekleyen Alen ve arkadaşları Beşiktaş-Denizli maçı esnası öncesi ve sonrasında Dertören tarafından "temizleme"söylemiyle bir yıllığına men edilen kendileriyken buna rağmen yine desteklemeleri ne kadar ilginç ve tırajikomik bir durumdur "ÇARŞI" markası benim gözümde bu tutumuyla kendisine karşı olmaya devam ediyor yazık çok yazık paranın bu kadar ayyuka çıktığı bir ortamda çıkıp Alen'in orda burda "endüstriyel"futbol'a atıp tutması fakat kendisini "endüstriyel futbol'un"para babası YILDIRIM DERTÖREN'E teslim etmesini ibretle seyrediyorum kimse gücenmesin darılmasın.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |