![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 53 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Senin Doğru Dürüst Adamlarla işin oLmaz zaten.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
haberturk Siyah-Beyazlı camiada yaklaşan kongre öncesi şok gelişmeler yaşanıyor. Mevcut başkan Yıldırım Demirören'in karşısına muhalefetin adayı olarak çıkan Murat Aksu'dan sonra camianın önde gelen isimlerinden Fikret Orman da bu koltuğa talip olduğuna karar verdi. Yıldırım Demirören, Metin Keçeli, Fikret Orman ve İsmail Ünal'ın bugün, biraraya gelerek kongre sürecini masaya yatırdıkları öğrenildi. Oldukça çekişmeli geçmesi beklenen başkanlık seçiminde yaşanacakları ve camianın yol haritasını belirlemek için biraraya gelen bu dörtlünün, fikir alış verişinde bulunduğu ve kulübün son durumunu mercek altına aldıkları belirtildi. Ve bu toplantıdan, Murat Aksu'nun Yıldırım Demirören karşısında oylarını bölmesi için Fikret Orman'ın da başkan adaylığını açıklaması konusunda fikir birliğine varıldığı öğrenildi. Daha önce Demirören karşısına rakip olarak çıkan ancak seçimi kaybeden Orman'ın bu kez Demirören saflarına geçerek, muhalif kanadın oylarını bölüp Yıldırım Demirören'in karşısında seçime girmesi konusunda fikir birliğine varıldı. Henüz, fikir aşamasında olan bu projenin ana hatları resmi ağızlardan açıklanmazken, Fikret Orman'ın aday olmaması durumunda, kongrede Demirören'in saflarında yer almasına da kesin gözüyle bakılıyor. ALLAH B..NIZI VERSİN! YETER ARTIK DÜŞÜN YAKAMIZDAN. EKİBE BAK YD METİN KEÇELİ FİKRET ORMAN İSMAİL ÜNAL!!!!!!!!!!!!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #3 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eğer bu haber doğruysa gerçekten yazıklar olsun. Beşiktaş'ın adını bu kadar lekeleyen bir ismin yararına böyle bir çıkış yapmak Beşiktaş'ın menfaatinden ziyade kişisel egosunu tatmin etmek amacı taşır bence. Seçime 20 gün kala ben başkan adayıyım diye çıkan birisinin Beşiktaş'ın menfaatlerini düşündüğü için böyle bir karar verdiğine beni inandırması imkansız. Fikret Orman'ın kendi ağzından başkanlık için aday olduğunu duymadan bu habere inanmak istemiyorum. İnşallah kolpa haberdir. | ||
| | |
| | #4 | ||
| forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | ne kadar çok seçenek olursa yıldo'nun oyları da o kadar çok bölünür.. ![]()
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! Konu the_pentagram tarafından (06-01-2010 Saat 18:19 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence kolpa haber
__________________ | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 58 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu Haberin Yalanlanmasını Bekliyorum | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Hangi mantikla Demiroreni destekliyorlar ya?? Bunlar Besiktasli olamaz !!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |