![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Senin Doğru Dürüst Adamlarla işin oLmaz zaten.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | neresini yalanlayacaklar ki? hadi fikret orman çıktı dedi ki yok öyle birşey ben aday falan değilim. Peki o zaman fikret orman sen,metin keçeli ve ismail ünal bugün yd ile bir araya geldiniz mi gelmediniz mi? kongrede yd yi desteklemiyor musunuz? Onun adına oy çalışması içerisinde değil misiniz? yazık sadece yazık...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bi kaç yerde yöneticilerin ağzından yalanlandığını okudum ben inanmıyorum b habere
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Her sey olabilir Sistemi döndürmek icin demirören her rezilligi yapar. su kongre günü gelsede bitse taraftar bosu bosuna umutlaniyor Demirören acik ara kazanair ama kabullenmesi zor geliyor bize | ||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beşiktaş Kongresi'ne kısa bir süre kala 3. başkan adayı olacağı iddia edilen Beşiktaş eski yöneticisi Fikret Orman, NTVSPOR.NET'e yaptığı açıklamada böyle bir adaylığın söz konusu olmadığını ifade etti. "Daha evvel yaptığım açıklamaların arkadasındayım. Değişen birşey yok. Aday olacak olsam çok daha önce açıklardım" ifadesini kullanan Orman böyle bir düşüncesinin olmadığını vurguladı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | haber yalan zaten bu adama destek veren bir besiktasli dusunemiyorum destek veren sahislarin besiktasli olduklarinida dusunmuyorum sahsen
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaşlar haber yalan falan değil! haberde %100 başkan adayı demiyor zaten. Olabilir, olmazsa da yd nin safında diyor. Alıntı:
ayrıca yd ve fikret orman ismail ünalla birlikte bir araya gelip bu konuları görüşmüşlerdir. bunu da yalanlamıyorlar, yalanlayamazlar. Açıktır ki kirli bir oyun dönmekte ve kaybedeceğini anlayan yd sağlam kazığa bağlayıp herkesi bir şekilde kendi safhına çekmeye çalışmaktadır. ama bunların olması çok çok güzel kimin ne olduğu, nerede durduğu ortaya çıksın
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | ||
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Doğru söylüyorsun , kimin nerde olacağı, neler konuşacağı,neler yapacağını hep beraber göreceğiz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #49 | ||
forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beşiktaş Kulübü`nde ay sonunda yapılacak olağan genel kurulda başkan adayı olan Murat Aksu, kulübün yeniden yapılanmasının şart olduğunu belirterek, aksi takdirde Beşiktaş`ın geleceğinin tehlikeye gireceğini söyledi. Aksu, Çarşı Grubunun çok büyük bir marka olduğunu ifade ederek, marka ve lisans konusunda çalışmalarının sürdüğünü ve Beşiktaş taraftarından gelecek şikayetlerin kendileri için çok önemli olduğunu vurguladı. Aksu, yönetime geldikleri takdirde ``Taraftar İstek ve Şikayet Hattını`` hayata geçireceklerini kaydetti. Aksu, Mersin HiltonSA Oteli`nde gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, kulüp borcunun öncelikli sorunları olduğunu belirtti. Olağan kongrede seçilmesi halinde bütçede kısıntıya gideceklerini ifade eden Aksu, şunları kaydetti: ``Bütçede yapacağımız kısıntılarda, para harcamaktan çekinmeyeceğimiz tek yer altyapı olacak. Futbol direktörlüğü sistemini ve transfer komitesini kurarak, yanlış transfer politikaları nedeniyle boşa harcanan milyonlarca doların önüne geçeceğiz. Seçildiğimiz taktirde denk bütçeyi sağlayabilmek için 12-24 ay gibi bir süreye ihtiyacımız var. Yeniden yapılanmayı gerçekleştiremezsek, Beşiktaş`ın geleceği tehlikeye girer.`` Murat Aksu, stat konusunda bazı sorunlar yaşandığını, ancak kurum ve sponsorlarla bu konuda görüşmelerinin devam ettiğini belirterek, BJK TV`yi yeniden yayına geçirmek için girişimlerde bulunacaklarını söyledi. Toplantıya, yönetim kurulu adaylarından Ali Baransel, Merdan Araz, Emre Berkin ile eski futbolculardan Ali Gültiken ve Çarşı Grubundan bir grup taraftar katıldı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #50 | ||
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Futbol Direktörü şimdiden belli,Ali Gültiken.. Ama güzel şeyler söylüyor Sayın Aksu..Listesideki yönetici adaylarıda kendi branşlarında simge isimler..Son hamlesi Faruk Pala'da çok olumlu bir isim..Umarım şu beladan bizi kurtarısınız sayın Aksu.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |