![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | okumaya bile gerek duymadim onun agzindan dogru birsey cikmadigi icin ..
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu adam ne sanıyor kendisini.beşiktaş taraftarını kendi isteği doğrultuda yönlendirebileceğinimi sanıyor ![]() gelde sövme bu herife yav | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | muhahahahahah bu adama sadece gülünür bea
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Taraftarın kalitesini kendi paralı adamlarını trıbunun bellı yerlerıne yerlestırıp ıstıfa dıyenı tokatlattırarak mı yükselteceksin ? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Bırakıcaksın boyle ucuz işleri..O taraftar değilmiydi senin yönetimine onca yıl sesini çıkarmayan..O kadar senedir takıma hangi yıldız futbolcuyu kattın bana bir kez söyle..Rakipler senin Beşiktaş Başkanlık koltuğunda oturduğun süre içinde onlarca yıldız getirdiler her ne adar bir çoğuna kendi taraftarlarınca da sonradan sövülse de ( Kezman,Guiza,Elano,Keita,Kewell şimdilik aklıma gelenler ...) Sen ne yaptın o süre zarfında..?Yıldız getiricem dedin Real Madrid'deki Higuan'in işe yaramaz kardeşine milyonlarca dolar verdin yetmedi gittin Seriç diye bir adam aldırdın Sinan Engin'e (onlarca da acıklamalar yaptırarak hatırlayın) üzerine para verip yolladın, halen oyuncun olan Gordon'un,Bursaspor'a verdiğin Zapo'nun maaşını sen veriyorsun..Bu mu yaptığın iyilikler?Kulübün gelirlerini bilmemkaç yıl boyunca temlikte olduğunu hepimiz biliyoruz..Kendi asbaşkanının Levent Erdoğan'ın senin hakknda neler dediğini hepimiz okuduk.. Takıma bu kadar yaptığın ''iyilik'' yetmedi bir de kulübü hiç olmadığı kadar rakipleri arasında küçük düşürdün..Senin zamanına kadar Beşiktaş'ın hiçbir başkanı tv programlarında çıkıp da ağıza alınmayacak sözler sarfetmedi..Üzerine onca sene senin arkanda duran her ne pahasına olursa olsun seni destekleyen taraftardan tepkiler gelmeye başlayınca dayanmadın adam tuttun ve adamlarına TARAFTARI DÖVDÜRDÜN..Aslında sormak lazım size '' Taraftar kalitesini yükselteceğinizden mi halen bu taraftardan korkuyor ve onlarca koruma ordusu içinde stada geliyorsunuz?'' Bu mu senin iyilik dediklerin?Hala da gelmiş takıma stad yapıcam deyip basit ve ucuzca oy toplamaya çalışıyorsun..Koskoca 106 YILLIK ÇINAR'ın haline bakın hele..Ne günlere kalmışız.. Saygılarımla, DOĞAN DURSUN...
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' Konu dogan_cordoba tarafından (11-01-2010 Saat 23:30 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Dusmanimizi hafife almayalim.Bizlerden daha organize,daha avantajli ve daha guclu.Eger bu aciklamasina guler gecersek gulunucek hale duseriz.
__________________ YETER!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Şu tavır bize ne kadar doğru veya yanlış gelse de bir başkana lidere yakışır tavırdır. Serdar Bilgili gibi 100 kişi küfür etti diye koca klübü satıp gitmenin liderlikle uzaktan yakından alakası yoktur sorunları kişisele alıp üstünüzdeki sorumluluklardan kurtulamazsınız. Demirören evet bu klübü çok amatörce yönetmiş olabilir ama sonuçta demokratik bir yolla o koltukta oturuyor ve küfürle zorbayla Beşiktaş iç yapısının bozulması gerçek hayattaki darbelerden farksızdır ve herkes bilir ki darbe şeklindeki müdahaleler zamanı geriye sarmaktan başka bişey değildir. Bu tavrı doğrudur tribünde küfürle mücadele etmeli asla kaçmamalı. AMA tabii ki öncelikle küfür ettirmeyecek bir yönetim göstermeli o apayrı birşey benim bahsettiğim demirören onun yönetimi falan değil bir başkan bir lider tavrı bunu gerektirir gerekeni yapıyor ve evet yukarda da sölendiği gibi bunu bilinçli yaparak gücünü ortaya koyuyor biz böle umursamaz davranırsak mantıkla değil Demirören in yaptığı GİBİ duygularımızla hareket edersek kendi tozumuzda boğulmaktan kurtulamayacağız. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural da, kendileri için çok önemli olan Beşiktaş maçını kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. .... Beşiktaş taraftarlarına da teşekkür eden Vural, ''Beşiktaş taraftarıyla iyi bir diyaloğumuz var. Dünyanın hangi yerinde bir takım galipken, bir teknik direktör konuk ekibin taraftarıyla esprili bir şekilde konuşabilir? Kendilerine teşekkür ediyorum. Bana göre skordan çok bu olay önemliydi'' dedi. İşte sayın Demirören senin çapulcu olarak görüdğün ve kalitesini düzelteceğim dediğin taraftarın kalitesini gördük dün.. Tabi bu arada sahada senin kurduğun takımın kalitesini de gördük.. Milyon eurolar akıtarak aldığın sözde yıldızlar inönüde yarım saatte 3 gol yedi ki ben böyle birşey hayatımda hatırlamıyorum.. Bunu da yaşattın bizlere.. Saolasın.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |