![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() |
ALEN MARKARYAN: "bu takımların borçları devlet tarafından sıfırlandı ama yine borç aldı başını gidiyo.gs nin ve fb nin 100 - 150 milyon dolarlık borçları silindi bizim 10 -15 milyon dolar. adnan polat gs nin borçlarının yine sıfırlanacağını söylüyo. madem kimse borcuna sadık değil bırakın beşiktaşta borçlansın ozaman." alen abinin dediği her lafa sonuna kadar katılıyorum. bu ülke baştan adaletsiz. bizim tek altarnatifimiz herkesi eze eze yenip herkesi hakemleride yenip bir yerlere gelmeliyiz şampiyonluklar kazanmalıyız. bir abi bana bir olay söyledi ben hatırlamam. bir maçta metin tekin santra vuruşu yapılırken hakem işaret vermesine rağmen başlmıyo hakem niye başlamadığını sorunca hocam kendi yarı sahanıza geçin de başlıyalım demiş. işte aynı manteliteye sahip olmalıyız bizim bizden başka dostumuz yok.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
|
![]() | #2 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | aynen öyle. herkes kendi yarısahasına geçsinde başlayalım artık. beşiktaşın beşiktaştan başka dostu yoktur.
__________________ BEŞİKTAŞSIN SEN, BİZİM CANIMIZ, SİYAHLA BEYAZ, AKAR KANIMIZ, SEVİYORUZ SENİ, CAN-I GÖNÜLDEN, BEŞİKTAŞSIN SEN, BİZİM CANIMIZ | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | çok doğru sölemiş abim benim ![]()
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() | Bu millet bunlarami calisiyor transferlerin 10 da 1 ni gosterirler borclarini sildiriler varmi boyle baska bir ulkede yagmacilik bedava stadlari olur bedava arsa alirlar oh iyi millet bulmus isin kolayini | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |