![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
![]() " Beşiktaş'a 12 yaşında gelen, 25 yaşında istemeye istemeye gönderilen Yasin Sülün'ün içi kan ağlıyor. Şu anda Türk Telekom Lig A'da zirve mücadelesi veren Kasımpaşaspor'un formasını giyen Yasin Sülün, yıllarını verdiği eski takımının durumuna çok üzüldüğünü söyledi. Beşiktaş'ın futbolundan hiç keyif almadığını kaydeden 27 yaşındaki tecrübeli oyuncu, "Normalde Galatasaray maçlarını izlemem. Ama artık futbollarını sevdiğim için yenseler de, yenilseler de izliyorum. Ancak Beşiktaş'tan hiç zevk almıyorum. 90 dakikayı zor bitiriyorum, sıkılıyorum. Ortada futbol adına hiçbir şey yok. Kolektif futbol oynanmıyor. Sistem belli değil. Ne kanat var, ne orta saha" diye konuştu. "Savaşmayı biliyoruz" Beşiktaş'ta hızlı bir çözülme yaşandığının altını çizen Yasin, şöyle devam etti: "Biz Beşiktaş ruhunu biliyoruz. Alt yapıdan yetiştik, o formanın nasıl taşınacağını, nasıl savaşılacağını biliyoruz. Başarılı olunan dönemde sahada hep bu ruh vardı. Bence şu anda Beşiktaşlılık ruhu yok. Bu durum beni çok üzüyor. Oynamasam da İstanbul'da kalayım şeklinde düşünen, 'idmana çıkayım, yeter' diyenler var. Beşiktaş'ın gidişatı hiç iyi değil". "Uğursuzluk var" Yönetim ve teknik heyette de hatanın bulunduğunu vurgulayan Yasin, iskelet kadronun sağlanamamasına bağlıyor. Tecrübeli oyuncu, "Her sene ilk 11'de 4-5, bazen on futbolcu değişiyor. Gelenler de ne hikmetse hemen oynuyor. Böyle bir uğursuzluk var. Ekip olmak lazım. Bence 100. yılda şampiyon olmamızın ardından birkaç futbolcu takviyesiyle yola devam edilebilirdi. Ama Yıldırım başkanın geldiği sene 14 transfer yapıldı" yorumunu yaptı. "Delgado mu, Ricardinho mu?" tartışmalarını hatırlattığımız Yasin, "Bana göre ikisi de değil, aynı pozisyonda görev yapan Sergen ve Tümer ağabey" diyerek düşüncesini açıkladı. Sergen'in ağırlığı Yasin, altyapıdan gelmesi, yüzünün ve koşu stilinin de benzerliği nedeniyle Beşiktaş'ta Sergen'in veliahtı görülmesine anlam veremiş. Yasin, "Hâlâ görüşüyorum. İkimiz de Sarıyerli'yiz onu çok severim. Ancak o ekstra oyuncu. Futbolcu olarak hiçbir şeyi olamazdım. Un yok, şeker yok, sen benden ekmek yapacaksın. Veliaht yakıştırması olunca üstüme daha fazla gelindi. Zaten ayrı noktalardaydı görev yerlerimiz" diye konuştu. "İnşallah oynamam" Beşiktaş deyince söze hâlâ "Bizde" diye başlayan Yasin Sülün, Kasımpaşa'nın Süper Lig'e çıkması halinde kendisini İnönü Stadı'nda rakip takımda düşünemiyor. Yasin, "Gidiş şeklim bana çok ters geldi. Beşiktaş'ın beni böyle göndermemesi lazımdı. Ayrıldıktan sonra hiç Beşiktaş'a karşı maç yapmadım. Yapmak da istemiyorum. Nasıl olur, düşünemiyorum. Daha önce inşallah hiç maç yapmadan bırakırım diyordum. Ama, orada olursam, paşa paşa çıkacağız, en iyisini yapacağız" diyerek sözlerini noktaladı. Kaynak: Milliyet
__________________ Allah affeder çArşı affetmez KANARy@ | ||
![]() |
|
![]() | #3 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | beşiktaşta ruh kaldıda umut bitti yani herkes keşke 100 yıldaki gibi olsa veya gordon zamanı gibi olsa diyor...eskiyi bırakalım yeni takım yeni sistem yeni hoca dahası koskoca yeni dünya bundan 20 yıl önce 3-5-2 varmıydı artık cag defans yapma cağı örnek chelsea örnek italya ama yakaladığınıda atmak lazım beşiktaşın ruhunu iç kavgalar bozdu örnek mi sergen tümör le kavga eder diğer arkadaşlara yansır hocanın arkasından konuşulur falan filen yönetim rızanın tam arkasındayız der futbolcuya göz dağı vermez futbolcu nasılsa rıza da gider diye düşünür 2 hafta sonra rıza gider (iyikide gitti) biz suanda yeni bir sistem yeni bir takım kuruyoruz...suanda kimse metin ali feyyaz veya nouma ilhan sergen veya amokachi şifo münch gibi futbol beklemesin dünya değişti türkiye değişti futbol stili değişti eskiden her takım hücum da oynardı defans da yapardı şimdi x takımla maçın var 9 defans 1 forvet oynuyor ee sen üstüne gidiyorsun adam kontra atakla atıyor artık 7 gollü 5 gollü 6 gollü maçları pek göremeyiz görürsekte rakibin 9 veya 8 kişi kalması lazım bu her takımiçin geçerlidir... beşiktaşın ruhu duruyor ama içi değişti alt yapısı değişti sergenin bi lafı var bizim zamanımızda böyle sahalar yoktu toz toprakda oynardık şimdiki gençlerin 24 saat çalışması lazım...sergen sizin zamanınızdaha neler yoktu neler işte önemli olanda futbolcuları bunlardan uzak tutmak gece hayatından içkiden kumardan...beşiktaşlılık asilliktir sen bu asilligi harcadın kız kumar la bitirdin sen bizim ruhumuzu taşıyamadın şimdi geçmişi bırakalım da gelecğe destek verelim delgadoya buraga ricoya nobreye gerekirse bobo ya onlar kendi ruhlarını sahaya yansıtır strese girmesse beşiktaşda yenmeye başlar ve herkes beşiktaş ruhu geri döndü diye manşet atar bilmem anlatabildimmi
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Akademisyen Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | iyi yönetim olsaydı takımda ruh olurdu..Seba dönemini çok özlüyorum.... | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | beşiktaşta ruh kaldıda umut bitti yani herkes keşke 100 yıldaki gibi olsa veya gordon zamanı gibi olsa diyor...eskiyi bırakalım yeni takım yeni sistem yeni hoca dahası koskoca yeni dünya bundan 20 yıl önce 3-5-2 varmıydı artık cag defans yapma cağı örnek chelsea örnek italya ama yakaladığınıda atmak lazım beşiktaşın ruhunu iç kavgalar bozdu örnek mi sergen tümör le kavga eder diğer arkadaşlara yansır hocanın arkasından konuşulur falan filen yönetim rızanın tam arkasındayız der futbolcuya göz dağı vermez futbolcu nasılsa rıza da gider diye düşünür 2 hafta sonra rıza gider (iyikide gitti) biz suanda yeni bir sistem yeni bir takım kuruyoruz...suanda kimse metin ali feyyaz veya nouma ilhan sergen veya amokachi şifo münch gibi futbol beklemesin dünya değişti türkiye değişti futbol stili değişti eskiden her takım hücum da oynardı defans da yapardı şimdi x takımla maçın var 9 defans 1 forvet oynuyor ee sen üstüne gidiyorsun adam kontra atakla atıyor artık 7 gollü 5 gollü 6 gollü maçları pek göremeyiz görürsekte rakibin 9 veya 8 kişi kalması lazım bu her takımiçin geçerlidir... beşiktaşın ruhu duruyor ama içi değişti alt yapısı değişti sergenin bi lafı var bizim zamanımızda böyle sahalar yoktu toz toprakda oynardık şimdiki gençlerin 24 saat çalışması lazım...sergen sizin zamanınızdaha neler yoktu neler işte önemli olanda futbolcuları bunlardan uzak tutmak gece hayatından içkiden kumardan...beşiktaşlılık asilliktir sen bu asilligi harcadın kız kumar la bitirdin sen bizim ruhumuzu taşıyamadın şimdi geçmişi bırakalım da gelecğe destek verelim delgadoya buraga ricoya nobreye gerekirse bobo ya onlar kendi ruhlarını sahaya yansıtır strese girmesse beşiktaşda yenmeye başlar ve herkes beşiktaş ruhu geri döndü diye manşet atar bilmem anlatabildimmi __________________
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yasin şu anda beşiktaşta diil ama bana göre dediklerinde haklı düşünsenize herkesin koray gibi zan gibi üzülmez gibi oynadığını yasine kasımpaşada başarılar
__________________ Allah affeder çArşı affetmez KANARy@ | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ruh kelimesine sinir oluyorum ve ruh yok diyenleri kiniyorum. Oyle ruhla muhla sampiyon olunmaz, alacaksin kaliteli oyunculari, dogru sistemde oynayacaksin ve bak bakalim basari geliyor mu gelmiyormu.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu ruh neymiş ki takımı bi kere de bitiriyor bu kadar soyut bir kavram futbolla içiçe anlamıyorum chelsea de oynayanlar chelsea ruhuylamı oynuyor biraz profesyonell olmak lazım bana öyle geliyor aldığın paranın hakkını vermek gerekiyor | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |