![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kalması gerçekten güzel oldu..Gidecekse bile en azından para kazandırarak gidecek ki işte bizede böyle futbolcular gerekirdi ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Holosko yu hem insan,hem futbolcu hem de bir profosyonel olarak çok seviyorum..6 aydır omzum sakat palavrası ile hala hazır olamayanları gördükçe ayağı kırılıp şu anda hazır olması beni daha da sevindirdi..ama keşke değerini bulacağı bir kulübe gitseydi..Çünkü böyle profosyoneller bize çok..bize iki maçtan birinde rakibe kafa atan psikopatlar,kamptan kaçıp ne idüğü belirsiz tiplerle alem yapan terbiyesizler daha çok yarar.. Holosko gibiler 2 maç kötü oynadımı hemen yuh!.. lar , küfürler başlar..sanki biz herşeyi en iyisiyle yapıyoruz ya..
__________________ ![]() Konu Karetta2002 tarafından (16-01-2010 Saat 10:02 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | kaç para alacak kaç para bana bunu söyleyin | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yılda 5 mil. euro ,ayıca M.Denizlinin maaşının % 10 u ve de Batuhan'ın satışından pay oldu mu...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok sevindim.Hayırlı olsun | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | seneye iyi bi paraya satılması ümidiyle | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |