![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | aman cok mutlu oldum.tamam delgado geldi sorunlar bitti.ulan degil delgado delgadonun krali gelse bir halt edemez.artik delgado nobre bobo tello tabata gibi ise yaramaz kücük takim topcularini temizlemek lazim,bunlar yüzünden takimn iki yakasi biraraya gelmiyor.yönetim hoca nekadar kötü olursa olsun futbolcu enazindan birsey yaparda isleri idare eder,ama bunlarda tik yokk hepsi foss ciger | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | delgadoyu oynarken beğenmeyenlerimiz çoğunlukta idi şimdi takıma dönmesi ve bişeylr yapmasını gözlüyoruz bende dahil..
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #3 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Görünen köy klavuz istemez hesabı... Ne değişecekse sanki | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | gelmesini istemiodum duruma baktıımızda buna bile bel bağlayacak hale geldik | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |