![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | boboyu degerı altında satmayız diyen boboyu satanı bızde satarız diyen taraftara neolduda sımdı adamı satmak ıstersiniz? medya nezamandan beri bizden güclü olduda oyuncu gönderiyor ve bizde onlara katılıp artık gitsin diyebiliriz her mac bobo bobo diye bagırsak bunun kafası hıc karısık olmazdı helekı bobo gıbı duygusal bır adamda saka maka adam 106 yıllık kulüpte en fazla gol atan yabancı oyuncumuz olmus boboyu hepimiz az cok biliyoruz adam neler yapabıldıgınıde hepimiz biliyoruz biz boboyla cok macda sevındık cok kritik goller attı bizim icin bobo besıktasın sayesınde buralara geldı ama besıktasda sampıyonlar lıgınde basarılı olması bobonun az cok payı vardır ben boboyu sadece kendısını bize sevdırdıgı ıcın sevmıyom adamın kalıtesıne ınanarak sevıyom adamı Bobo benım icin büyük adamdı..elbette kötü oynadıgı maclarda vardı cok kötü oynadıgı maclarda vardır ama bu aynı arkadasa benzemezmı iyi dostlar Kötü günde bellı olur gıbı.. ben adamın arkasında durdum hep ama bazılerı adami basarılı görünce cok fazla ıstedı sonucda adam torres ronaldo ıbrahımovıc degıl bizde barcelona madrıt falan fılan degılız Bobo giderse ınsallah diyorum adamın yerıne saglam birisi gelir bizde hep gelen gidenı aratıyoorya. bobonun degerı kesınlıkle 5.5 mıo degıl bu futbol pıyası öyle bırseykı 1sezon iyi oyna degerın ıkı kata cıkar ben bobonun kalmasından yanayım.. yazdıklarım biraz uzun oldu kusura bakmayın ama icimden geldı...
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |