![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | bence fink in yerine daha atletik tekniği daha iyi olan ismaili mi denemeliyiz acaba? bu tür maçlarda 2 tane defansif orta saha ile oynamak hemde anadolu takımlarına karşı zoruma gitmeye başladı ------------ferrari--------------sivok------------- rıdvan----------------------------------------ibrahim ü. ----------------ernst------------ismail k.------------------------ ------holosko-------------nihat--------------tello------------- -----------------------bobo------------------------------------ daha tempolu oynıcak takım gibi geldi
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON Konu bjk19.03 tarafından (17-08-2009 Saat 16:38 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Haa eğer dersen ki 2 önlibero gereksiz,1 önlibero oynasın takım, onu tartışırız..ancak 2 ön libero olacaksa biri Ernst,diğeri Fink olur..yada Uğuru biraz daha kaleye yakın kullanırsın..Ayrıca bana göre sezona en iyi giren oyuncumuz Fink..o bölgeyi çok iyi kapatıyo,müdahaleleri,pas alışverişi iyi..ben beğeniyorum,sizi bilemem.. Konu RamesooN tarafından (17-08-2009 Saat 17:02 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
El Nino f9T ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | su 11 olur diye içimden geçio hakan arıkan 84 rıdvan 7-sivok 6- ferrari 27 - deli 19 fink 5--ernst 28 holosko 23---------serdar 21 ----nihat 8------bobo 13--
__________________ GAZİANTEP A.KONUKOĞLU ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ 12-FEN/A SFCMFCROYAL s042free... YETER DO YETER YETMEDİMİ ANTEPE VERDİGİN PARALAR | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bende kesik yesin istemiyorum..hatta ısrar edilmelidir..Eğer İsmail ilerde kullanılacaksa sol açık oynamalıdır..ön liberoda oynatmak onun var olan hucümcü yeteneklerini de kısıtlayabilir.. Konu RamesooN tarafından (17-08-2009 Saat 17:20 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |