![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | heee bu kacinci söz....genclerbirligi maca kalecisiz cikarsa belki | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Nobre gol atar ya . Sezon başlarken gol kralı olcam diyodu . Şimdi siftah yapcakmı die açtık gözlerimizi Türkiye'nin bana göre en beceriksiz adamından gol bekliyoruz . Gol atamazmı bu adam ? Atar .. Nihat vurur kaleciden seker nobreye çarpar gol olur .. Bi ihtimal daha var .. Ferres'in dediği gibi Gençlerbirliği ni kıyak yapar Nobre'ye kalecisiz oynarlar. Sanırım bir gol atar o zaman ..
__________________ i dont care about anyone or anything but me .. goddamn i love me.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | nobrenin beceriksizligi konusunda hemfikir olsakta abartmamak lazim konuya gelince nobreyi bilmem ama nihattan gol bekliyorum
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | şu nobreye de kötü diyorsunuz ya...ne diyim ben size bilmem ki..
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | artık nobre konusunda cevap vermekten bıktım kötülemekten bıkmadılar bizim oyuncumuz hakkında aşalayıcı konuşmayın arkadaşlar hepsi bizim oyuncumuz bu arada bu hafta golünü atıcağını düşünüyorum
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ya arkadaslar neden hala nobrenin besiktasa faydali bir forvet oldugunu göremiyorsunuz...rakiplerimizin forvetlerine bir bakin birisi keita digeri guiza ikiside avrupada kime sorarsan sor taninan futbolcular bizimkiside nobre ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |