![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | pardon orayı kaçırmışım ama genelde hep bunlar sözde kalıyor gökhan kardeşim
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beşiktaş'ın zaten kendi gelirleri var önemli olan bu parayı kullanabilmek. Sponsorlar ile yapılan anlaşmalar ile kulubün kasasından çıkacak rakam azalacak. Yani bu ne demek Beşiktaş'ın kasasına başkan da dahil kimse borç olarak para koymayacak. 6 sene boyunca hep para ile yapmaya çalıştılar bu işleri demek ki parayla da olmuyor bu iş. Bize zengin değil akıllı başkan lazım ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | senelerdir beşiktaş için kullanılan Parasız kulüp lakabı uydurmadır beşiktaşın her zaman parası vardır ama demirören sayesinde nereye kullanılacagını bılmedıgı ıcın bosa gıden paralar oldu .yoksa Borsaya acılan bir kulüp parasız nasıl yapacak yanı borsaya gırecek . tek istediğimiz parayı doğru kullanabilen yani aklı basında bir baskan istiyoruz . murat aksu nun vaatlaride içimize su serpti insallah onu baskan olarak göruruz . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | efes pilsen vaadi kesinlikle sacma.. tuncay bey yillardir acikliyor efes pilsen kapatilmayacak veya birlesmeyecek diye.. diyelim ki vazgecti bu fikrinden sizce destekledigi demiroren mi bu vaadi gerceklestirir yoksa dusmanlasmis gibi kavga ettigi baskan adayi aksu mu? yani vaad verirken de gercekci olmak lazim. bu arada hani herkesin demiroren e hakret bile ettigi su febe ve gese nin cok altinda sponsorluk antlasmasini imzalayan ve tum pazarliklarini yapan murat aksu degilmiydi ben mi karistirdim? malesf kotu kotuyle ortulmez kotu baskan var ama en az onun kadar kotu bir baskan adayi var . vay halimize...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |