![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Erhan yedek olarak alındı zaten, fazla bir şey demek istemiyorum onun için, ilk 11 oyuncusu olamaz Beşiktaş'ta, yedekte belki işte...Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim, Denizli'nin beğenmeyip gönderdiği Sedardan asla iyi değil... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
Düzce Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | rıdvan şımarmazsa seneye milli takıma bile gider... bu erhan halı saha topçusu buna karşılık aydın karabulut verildi... bunun sorumluları hesabını vermeli...
__________________ BAŞKAN OLSANA BAŞKAN OLSANA GAZİANTEPE BAŞKAN OLSANA! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Ridvan iyi olmasina iyide ben birtek Ridvanin gereksiz calimlarina kiziyorum.Her an topu kaptircak gibi geliyor bana.Rakip kontra ataga kalkacak pozisyonlarda riske girip calim atma huyundan vazgecerse dört dörtlük oyuncu aslinda. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Rıdvan ı beğendim ben erhan da kararsızım
__________________ Bir Nevi Scarface'im"The World Is Yours!" ![]() Açlık Çalışkan Adamın Kapısında Bekler Ama İçeri Girmeye Cesaret Edemez! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Erhan bu takımın oyuncu olacak bir oyuncu değil.! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Takım komple olarak döküldüğü için Erhan ' a hemen sert çıkılmaması gerektiğini düşünüyorum. Hani herkes çok iyi olur Erhan kötü olur eleştiririz. Ama herkes o kadar dökük ve formsuz ki . Tek bi kişiye yoğunlaşmamalı eleştiriler... Allah sonumuzu hayır etsin. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | aynen öyle...aliskanligimiz devam ediyo...anadoludan yasi ilerlemis siradan futbolcu transfer etme aliskanligi.. veysel, tuna, fahri, ali tandogan, daha bir sürü ismi aklima gelmeyen...alacaksaniz ridvan,ismail gibilerini alin...bunlar genc ve gelecek vaad ediyoyorlar ![]()
__________________ oooooOOOOO ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM OOOOOoooooo | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |