Alıntı:
kartalim_´isimli üyeden Alıntı
3 haftalık futbola falan bakmıyorum ben, eldeki malzemeye bakıyorum, bide rakiplerimizin bakıyorum, geçen sene en büyük favori biziz rahatlıkla diyebiliyordum, ama bu sene diyemiyorum, üstelik Gayse'yi bizden bir adım daha önde görüyorum...Her şey açık çünkü, biz gol bulmakta sıkıntı çekerken, rakipler rahat rahat atıyor gollerini, bu böyle devam etmez tabii, onlarda tökezler ama bi umut var onlarda, ama ben bizde bi umut göremiyorum, gören varsa ne görüyor çok merak ediyorum...En azından ortaya bir iyi adam alınmazsa Avrupada başarının mucize, Türkiyede de zor olacağını söyledik 1 ay önce, bunu direkt demese de Denizli de dedi aslında, ama yönetim yapmadı, bu kadroya güvendi, hocadan yine tavşan çıkarmasını bekledi, alın işte, bugün çıkardı tavşan hoca, Uğur-Fink-Ernst üçlüsüylen başladı, Nihat-Holo-Tello üçlüsünü de abuk sabuk bi şekilde kullandı...Futbolcularında başı döndü tabii, nasıl gol atabilirki bu anlayışlan bi takım... |
Aynen kayılıyorum. Dediğin gibi bende 3 haftalık futbol sonucuna değil oyuna bakıyorum. Hemde en az 1 ayu dan beri. Yani felsefem yıllardan beri aynıdır BEN HATİCE ye bakarım NETİCE ye değil. Ama ne HATİCE var ne de NETİCE. Rakiplerin TUĞLA ÜSTÜNE TUĞLA koyarlarken inşaatlarına biz hala AYNI TUĞLA yı allayıp pullayıp yerimizde sayıyoruz. Daha da güçlenemeiz veya daha YÜKSEK HEDEFLERE göz koymak var ken halen yerimizde sayıyoruz. Ama biz taraftar olarak son 6 yıldan beri bu BAŞAKN ve YÖNETİME katlanarak HAK EDİYORUZ.
ZARARIN NERESİNDEN DÖNERSEN DÖN KARDIR mantiletesindeyim hala. TEK güvendiğim ve İNANDIĞIM kişi de MUSTAFA DENİZLİ dir ancak anlamadığım nokta ya gerçekten kendisi istemiyor transfer ( ki 10,5 numara isteğini dile getirmişti onun için buna inamıyorum) yada BECERİKSİZ YÖNETİM tranfer yapamıyor..
Aman PADİŞİHAIM devlet ( BEŞİKTAŞ ) yıkılsın ama sana( başkan a) birşey olmasın.
FORZABEŞİKTAŞ... FORZA DEMİRÖREN.. PADİŞAHIM ÇOK YAŞA... ÇOK YAŞA DEMİRÖREN...